2777
2789
عنوان

خانما امروز سونو ان تی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3102 بازدید | 105 پست
آره عزیزم علایمم مثل دخترامه ولی میگم خدا خیلی بزرگتر این چیزاست

من بچه هام عین هم بود ولی یکی نبودن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه طرف چپ هست حالت تهوع ندارم حرف یو تو چشم راستمه ببخشید ببخشید رنگ ادرارم خیلی پررنگه

من میگم پسره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اسی توی شرایط منی من تهوع و ویار شدید داشتم حتی از بارداری دخترام بیشتر رو به موت بودم کلا فقط اینبار یه فرق داشتم من تو دوتا حاملگی قبلی از چیزی متنفر نشدم اینبار با بوی مرغ خراب میشد حالم حدس همه دختر بود ولی الان پسرم شیش ماهس توکلت بخدا

مامان سه تا قندعسل

بچه چندمته؟ بخدا که یه دختر لازمه هر خونه ایه خونه بدون دختر صفا نداره

اره من با این میشه دو تا دختر خیلی خوشحالم دخترم یه خواهر داره همدمش میشع

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اره من با این میشه دو تا دختر خیلی خوشحالم دخترم یه خواهر داره همدمش میشع

آره خیلی خوبه خدا واست نگهشون داره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه طرف چپ هست حالت تهوع ندارم حرف یو تو چشم راستمه ببخشید ببخشید رنگ ادرارم خیلی پررنگه

من همینه علاعمم ولی فقط  حرف یو تو دو تا چشمم ولی انشالله برا شما پسر باشه

اسی توی شرایط منی من تهوع و ویار شدید داشتم حتی از بارداری دخترام بیشتر رو به موت بودم کلا فقط اینبا ...

خدا حفظ، کنه بچه هاتو توکل بر خدا دیگه دوتا دختر دارم گفتم این حداقل پسر بشه اگه خدا نظرش باشه