2777
2789
عنوان

داداشم مریضهه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 43 پست
دلم میخاد باهاش حرف بزنم میترسم ی چی بگم ناراحت بشه چون خیلی سریع بهش بر میخوره شرایط مشاوره هم ندار ...

درسته حق داری تو این سن خیییلی باید مراعات کرد مدرسه میره

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم همچین شخص های مریضی داشتم منتها بچه ها اکثریت مخصوصا پسرا تو این سن بلوغ اینجوری میشن بعضیا ...

مرسی ازتون 

آزمایش داد فک کنم مشکل تیروئیدم داشت یادم نیس 

اره نمره هاشم خیلی خوبه اتفاقا

از مشاوره مدرسه بخواهید باهاش صحبت کنه.به نظرم تو این سن اولین چیزی که باید بررسی بشه از نظر روحیه اگر انشالله مشکلی نبود بعد برید سراغ دکتر و آزمایش

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

دقیقا استرس درس و اینا هم خیلی داره مولتی ویتامینم بزور میخوره😂

ممکنه افسردگی گرفته باشه یا کم اشتهایی عصبی دلیلشم فشارهای مختلف و استرسه اگه ازمایشات پزشکیش خوبه ممکنه روحی باشه

از مشاوره مدرسه بخواهید باهاش صحبت کنه.به نظرم تو این سن اولین چیزی که باید بررسی بشه از نظر روحیه ا ...

ینی مثلاا شکست عشقیو و اینا تجربه کرده ؟

ممنونم ازتون 

ینی مثلاا شکست عشقیو و اینا تجربه کرده ؟ممنونم ازتون

نه ممکنه استرس درس و.... یا مشکلات با پدر و مادر یا یک رنجی.... مخصوصا خود مشکلات  تیرویید اگه درمان نشه باعث مشکلات عصبی میشه

ینی مثلاا شکست عشقیو و اینا تجربه کرده ؟ممنونم ازتون

نمی‌دونم شاید این باشه یا شایدم اصلا به این مسائل مربوط نشه شاید چیزی توی خانواده یا حتی دوست و رفقاش ناراحتش می‌کنه البته بازم میگم همه ی اینا حدسه