2777
2789
عنوان

داداشم مریضهه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 43 پست
الان اوج دوران نوجوانیشه میدونید که نوجوونا تو این دوران خیلی حساس و آسیب پذیرن شاید یه موضوعی داره ...

دلم میخاد باهاش حرف بزنم میترسم ی چی بگم ناراحت بشه چون خیلی سریع بهش بر میخوره شرایط مشاوره هم ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین بده می خوای برو داروخانه سنشو می پرسه ایرانی هم بگیرولی کلا داره پاییز میشه دلشوره مدر ...

دقیقا استرس درس و اینا هم خیلی داره مولتی ویتامینم بزور میخوره😂

منم یه چند تا مریض داشتم اینطوری منتها بچه ها اکثریت مخصوصا پسرا تو سن بلوغ اینجوری میشن غذا نمیخورن کم اشتها میشن یا کلا یهو وزن کم میکند و بالعکس

البته ممکنه بعضی مشکلاتی هم داشته باشه از جمله تیروئید و.... 

سلام منم همچین شخص های مریضی داشتم منتها بچه ها اکثریت مخصوصا پسرا تو این سن بلوغ اینجوری میشن بعضیا کلا غذا نمیخورن بعضیا اشتها ندارن بعضیا یهو وزن کم میکنن و بالعکس

احتمالا یه چیز روحی و روانیه 

ولی ممکنه مشکلات گوارشی و...  هم داشته باشه از جمله تیروئید سردی بدن و....