باردار شدم با یه سهل انگاری و بچم دختره هیچکسی دوسش نداره جز منو باباش خانواده همسرم خیلی باهام سرد شدن و همش افتادن دنبال جاریم ک دوتا پسر داره اونم راه به راه ناز می کنه باهاشون قهر میکنه 🫥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
اخه یبارم میرم خونشون جز بی محلی و سردی چیزی نمیبینم شما باشی ناراحت نمیشی
خودت رو سرگرم به چیزی کن؛ تا اون چند ساعت بگذره بره.
اره چرا دروغ بگم؟ بله که ناراحت میشم.
ولی مگه اونا کجای زندگیمن؟ کسی که قراره با نوع جنسیت بچه ی من باهام خوب باشه یا بد؛ دیگه ارزشی واسم نداره
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)