2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه نامه بفرستیم که یه شغلی برامون در نظر بگیرن من پول نمیخوام شغل میخوام☹️

نمی‌دونم که پولوهمینجوری نمی‌دن که لااقل وام بدن یاشرایطمونوببینن لباس بدن خوراکی بدن

چ طرز حرف زدنه مگ گفتیم خون کسی رنگین تره وضع مردم خرابه یکیش مریض داره یکی نمیتونه کارکنه..در شمارو ...

واقعیت رو بیان کردن همیشه نوع صحبت میشه بد ، چه جوری حرف زدم ؟!!!

بازم رو حرفم تاکید دارم اگه رهبرمان عادل باشه باید به هیچ نامه ای رسیدگی نکنه اونم فقط برای اشخاص کم ، می تونه نامه رو بخونه و مشکل رو ریشه ای حل کنه کی الان وضع زندگیش خوبه آخه ، من یه مادر رو می شناسم 3 تا بچه ی جوان نابینا داره و مادرش پیر که هیچ کدوم سرکار نمیرند اگه مردم کمک نکنیم اصلا کسی در خونه شو نمی زنه ، چرا باید این افراد نادیده گرفته شند و خیلی راحت با یه نامه رهبر به شخص خاصی فقط کمک کنه ؟! 

واقعیت رو بیان کردن همیشه نوع صحبت میشه بد ، چه جوری حرف زدم ؟!!!بازم رو حرفم تاکید دارم اگه رهبرمان ...

من خودمم وضعم ازاون خانم کمترنیست فرزند بهزیستی بودم ترخیص شدم هم خودم هم شوهرم مریضیم چیکارکنیم وقتی رسیدگی نمیشه نمیشه دیگه دست بالای دست زیاده

واقعیت رو بیان کردن همیشه نوع صحبت میشه بد ، چه جوری حرف زدم ؟!!!بازم رو حرفم تاکید دارم اگه رهبرمان ...

هروقت رهبری اومد به من کمک کرد نترس میارم میدم به تو