2777
2789

من ترجیحم اینکه بیشتر فیلمای طنز ببینم هر چقدر هم که بی محتوا باشه 

چرا باید فیلم غمگین ببینم و روحیم رو خراب کنم؟ 

نمی دونم چرا بیشتر هم فیلم های غمگین طرفدار داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخارست ببین کمدی هس خیلی باحاله

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من خودم فیلمی که توش چند نفر به خاک و خون کشیده نشن دوست ندارم😁ولی چه کاریه وقتی علاقه نداری خودتو عذاب بدی ادم میخواد دو ساعت سرگرم بشه حالا بیاد همون دو ساعتم خودشو شکنجه بده که چی بشه

به نظر من فیلمسازی یک مفهوم هنریه و طنز هم تعریف خاص خودشو داره.

ابتذال فعلی حاکم بر سینمای ایران اسمش طنز نیست. این فیلم‌ها حتی از جلوه‌های هنری هم تهی هستن گاهی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به نظر من فیلمسازی یک مفهوم هنریه و طنز هم تعریف خاص خودشو داره.ابتذال فعلی حاکم بر سینمای ایران اسم ...

اره ولی فیلم های غمگین رو جوری درست میکنن که تا مدت ها ژادت میافته حالت بد میشه مثل پوست شیر 

همون مسخره بهتر از غمه

من خودم فیلمی که توش چند نفر به خاک و خون کشیده نشن دوست ندارم😁ولی چه کاریه وقتی علاقه نداری خودتو ...

دقیقا 

نه با فیلم های جنگی اوکیم ولی فیلمای غمگین نه 

اما ترجیحم اینکه فیلم طنز ببینم مگر اینکه نباشه و مجبور بشم

منم فیلمایی نگاه میکنم که هیچکس نگاه نمیکنه مثل فیلم های دهه ۸۰ ایرانی به نظرم خیلی خاص بودن

جدی؟ 

شاید اون موقع هم دیدی و باهاشون خاطره داری 

ولی من بعضی فیلمای قدیمی رو دوست دارم مثل تفنگ سر پر و روزی روزیگاری هرچند به سنم هم نمی خوره ولی تکرار هاش رو از ای فیلم دیدم 

جدی؟ شاید اون موقع هم دیدی و باهاشون خاطره داری ولی من بعضی فیلمای قدیمی رو دوست دارم مثل تفنگ سر پر ...

آره خیلی باهاشون خاطره دارم 

اتفاقا یه خواهر دارم خیلی جدی چند روز پیش میگفت دارم پدرسالار میبینم 🤣🤣

این فیلم قدیمی های قبل انقلاب هم یه جورایی مثل فیلم های کیدرمایی الان هستن 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

آره خیلی باهاشون خاطره دارم اتفاقا یه خواهر دارم خیلی جدی چند روز پیش میگفت دارم پدرسالار میبینم 🤣� ...

خیلی دلم میخواد فیلمای قبل انقلاب هم ببینم ولی هنوز ندیدم