2777
2789

شیرینی ها و کیکها چقدر سالمند؟ یه ویدیو توی اینستا دیدم که دکتره می گفت یه ماده ای به اسم فولکس برای حجیم شدن کیک و خامه استفاده میشه که سرطان زاست. 

شما تا حالا کارگاهها رو دیدید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم قناده نه تا حالا نشنیدم، اما می‌دونم خیلی بهداشت رعایت نمیشه تخم مرغ نامرغوب استفاده میشه اکثر کارگاه ها موش و سوسک دارن روغن برای بامیه و زولبیا عوض نمیشه استفاده میشه تا تموم شه، پدرم نانوایی داشت نه اینکه قرص اضافه کنن هم نشنیدم و ندیدم 

من همسرم قناده نه تا حالا نشنیدم، اما می‌دونم خیلی بهداشت رعایت نمیشه تخم مرغ نامرغوب استفاده میشه ا ...

نانوایی رو من فقط تحقیق چند سال پیش رو خونده بودم که یه عده با اینکه خمیرمایه تاثیری توی قیمت نون نداره، جوش شیرین استفاده می کنند و بیشتر هم نانوایی لواش


منم در مورد تخم مرغ کارگاه قنادی شنیده بودم 

من دو جا کار میکردم توی کارگاه قنادی

یه کارگاه شیرینی اجیلی(خشک) خدایی تمیز بود

یه کارگاه بودم شیرینی باقلوایی بود ب شدددت کثیف

صدبار سوسک مرده دیدم داخل شیرینی های پر شَهد

چندبارم جا نداشتن دم عید بود دیس های استیل شیرینی هارو گذاشته بودن داخل دسشویی و کثیییف و اب نجس ها میپاشید ب ظرفا بعدم همونجوری نشسته بردن بالا شیرینی چیدن بخدا قسم😑😑😑

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   ابرو_کمونیa  |  4 ساعت پیش
توسط   naziiiiiiiiiiiii6971  |  5 ساعت پیش