2777
2789

ازمایش کلی دادم نوشته قبلا هپاتیت بی داشتم که بدن باهاش مبارزه کرده . اخه چجوری گرفتم من سه تام بچه دارم نکنه به بچه هامم زبونم لال سرایت کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شکر خدا نتیجه آزمایش شما بد نیست که، به این معناست که در گذشته در معرض ویروس هپاتیت B قرار گرفتهاید اما سیستم ایمنی بدنتان بهطور کامل با ویروس مقابله کرده و آن را پاک نموده است، بهگونهای که در حال حاضر هیچگونه عفونت فعال یا حالت ناقلی در بدن شما وجود ندارد و شما دارای ایمنی پایدار نسبت به این ویروس هستید؛ ابتلا میتواند سالها پیش و بدون هیچ علامت مشخصی، از طریق راههای شایعی مانند اقدامات پزشکی یا دندانپزشکی قدیمی، تماس خونی جزئی، اصلاح با وسایل مشترک، خالکوبی یا سوراخ کردن گوش و حتی بدون رفتار پرخطر خاص رخ داده باشد، و با توجه به منفی بودن عفونت فعال، هیچ خطری از بابت انتقال بیماری به اطرافیان و بهویژه فرزندان وجود ندارد، ضمن آنکه کودکان مطابق برنامه کشوری از بدو تولد واکسن هپاتیت B را دریافت میکنند و در صورت تکمیل واکسیناسیون، ایمنی کامل دارند؛ بنابراین در وضعیت فعلی نیازی به نگرانی نسبت به سرایت وجود نداشته و جهت اطمینان به متخصص مراجعه کن

سلام شکر خدا نتیجه آزمایش شما بد نیست که، به این معناست که در گذشته در معرض ویروس هپاتیت B قرار گرفت ...

این رو بر چه اساسی نوشتین؟ توی ازمایشمم همین نوشته بود قبلا نشانه هایی از ویروس بوده که بدن باهاش مبارزه کرده. توی نت سرچ زدم ننوشته بود در اثر مثلا تاتوی ابرو . دندانپزشکی و سوراخ کردن گوش ممکنه رخ بده