2777
2789
عنوان

کسی تا حالا توی کارگاه قنادی کار کرده یا از نزدیک دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 34 پست

بله من شنیدم

بعضیا جای پودر کاکائو رنگ قهوه ای میزنن مثلا

یا کیکایی که میمونن رو تبدیل به کلوچه میکنن و بهبود دهنده میزنن و .....

که همه مضر هستن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بله من شنیدمبعضیا جای پودر کاکائو رنگ قهوه ای میزنن مثلایا کیکایی که میمونن رو تبدیل به کلوچه میکنن ...

من دیروز رفتم نون فانتزی . یه نونهایی هست خیلی سیاهه. فکر کردم جو صد در صد. گفت نه سی درصده. نمی دونم چی می ریزن اون رنگی میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸۰ درصد قنادی ها میزنن از ژل فولکس چندتا دلیل داره

یکی ماندگاری نون کیک بالا میبره مثلا دو هفته راحت می مونه دوم هم بافت کیک خیلی متخلل و پوک میکنه 

سوم هم حجم کارشونو کم میکنه نیاز به جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ نیست

و اینم بگم درست شنیدی سرطان زاست

یه ژل استفاده میکنن همونای که روی  شیرینی و کیک های رنگی شده براق فکرکنم ژل بلیریو اسمش یادم رفته 

تو یه کارگاهی کارمیکردم دیدم میخواد بهداشت بیاد منم تازه کار سریع بهم گفتن اون ژل پنهان کن بهداشت ببینه جریمه می‌کنه 

بهداشت که رفت رفتم درش باز کردم برای اولین بار نگم چه بوی میداد یه بوی ترشی مزخرفم حال بهم زن 😂😂😂جالبه خودم دیدم چیه کجا استفاده میشه باز همون شیرینی رو خودم میخرم و میخورم ..ما آدمها نمیدونم چرا اینجوری هستیم

این نیز بگذرد....

یه مدل شیرینی هست تو بیشتر سوپر مارکت ها لبنیاتی ها شاید پیدا بشه مثل شیرینی نارگیلی اما رنگ قهوه‌ای ...

گردویی

نگاهم کرد و گفت: «می‌دانی رنج تو از چیست؟ تو به آنچه نباید، بسیار می‌اندیشی...»