2777
2789

داخل یه فروشگاه خیلی بزرگ شیک خفن تو تهران هست که لباس میفروشه خیلی هم فروش داره اسمشو یادم نیست مگنه میگفتم میزدین گوگل

از ساعت ۷:۳۰تا ۵:۳۰ با ماهی حقوق ۳۵میلیون اضافه کاری ساعتی ۱۴۰تومن 

حالا بنظرتون خوبه سرویس هم داره

کاربری قبلا دست دو نفر بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه برای منکه مثله یه رویا میمونه ماهی ۱ تومنم در امد برای خودم داشته باشم

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

خیلی خوبه برای منکه مثله یه رویا میمونه ماهی ۱ تومنم در امد برای خودم داشته باشم

اگه دوست داشتی میتونی بری کار کنی یا کارخونگی بیاری من تاالان کار خونگی میاوردم تقریبا ماهی ۲۰تومن برام در میومد

ساعت 7:30 صبح؟ معمولا فروشگاهها باز نیستن.مگه این فروشگاههای مجتمع های جاده ای که ساعت کاریشون بیشتر ...

اینجا از هفت و نیم صبح بازه تا ساعت دوازده سب

اگه دوست داشتی میتونی بری کار کنی یا کارخونگی بیاری من تاالان کار خونگی میاوردم تقریبا ماهی ۲۰تومن ب ...

اصلا تو فرهنگ ما کار کردن زن مثله گناهه

الانم که باردارم حتی کلاس خیاطی که میرفتمم اجازه ندادن برم 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤