2777
2789
عنوان

جابجایی گربه

152 بازدید | 29 پست

سلام دوستان تو کوچه ما سه ماه پیش دو تا گربه زایمان کردن . من و چند تا از همسایه ها گاهی به مامان پیشی و بچه ها غذا می دادیم. بچه ها کم کم بزرگ شدن و خیلی بازیگوش . می رفتن رو ماشینا می نشستن ، گاهی وارد ساختمونا میشدن و ... اخیرا چند تا از همسایه های حیوان ستیز شروع کردن به اعتراض که یا اینا رو از کوچه ببر یا خودمون می ندازیم تو گونی می بریم. منم برای اینکه لااقل بدونم این طفلیا کجا هستن و بهشون بتونم رسیدگی کنم ، خودم دو تا دو تا با باکس بردمشون چند تا کوچه پایین تر از خونمون یه بلوار بزرگ باصفاست پر درخت مثل جنگله جلو نگهبانی یه شهرک بزرگ که مردم غذا میدن و رسیدگی میکنن گذاشتمشون.  الان سه روزه که گذشته و حالشون خوبه و خوشحالن.  خواستم بپرسم به نظرتون این کار من گناه حساب نمیشه که جابجاشون کردم ؟ همش نگرانم اگه یروز ببینم یکیشون نیست یا مرده ، کارما داشته باشه. لطفا نظرتون رو بگید. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به حیوانات نداشته باشیناگه از اول غذا نمیدادین اونا هم شیطون و دستی نمی‌شدن و همسایه رو اذیت نم ...

😐😐 یه عمر آدما حیوونا رو اذیت کردن یه بارم حیوونا اونا رو اذیت کنن 

یکی سر پا موند و رسید:)

کاری به حیوانات نداشته باشیناگه از اول غذا نمیدادین اونا هم شیطون و دستی نمی‌شدن و همسایه رو اذیت نم ...

بله قبول دارم دیگه توبه کردم و گفتم هر جا گربه گرسنه یا مریضی ببینم دیگه سمتش نمیرم. تا بحال بیشتر از ۲۰ تا گربه مریضو بردم دامپزشکی بیشتر از ۵۰ میلیون تا حالا هزینه کردم درمانشون کردم ولی الان که می بینم مردم خوششون نمیاد دیگه توبه کردم

😐😐 یه عمر آدما حیوونا رو اذیت کردن یه بارم حیوونا اونا رو اذیت کنن

اگه بعضی آدما بخاطر دوستی خاله خرسه حیوانات رو دستی نکنن هیچ وقت حیوان آزارها نمیتونن اذیتشون کنند

چون حیوان به صورت غریزی از آدم فرار می‌کنه ولی  دستی ها دیگه از آدما فرار نمیکنن این وسط حیوان آزارها هم میتونن اذیتشون کنن

اگه بعضی آدما بخاطر دوستی خاله خرسه حیوانات رو دستی نکنن هیچ وقت حیوان آزارها نمیتونن اذیتشون کنندچو ...

تو ترکیه گربه ها همه جا هستن حتی رو میزای کافه ها. چون مردمشون شعور دارن با اونا مثل شهروند برخورد میکنن. همیشه مشکل از آدماست

یکی سر پا موند و رسید:)

تو ترکیه گربه ها همه جا هستن حتی رو میزای کافه ها. چون مردمشون شعور دارن با اونا مثل شهروند برخورد م ...

اره بخدا من نمیدونم چرا مردم ایران از بودن کنار این کوچولوهای خوشگل لذت نمیبرن. 

تو ترکیه گربه ها همه جا هستن حتی رو میزای کافه ها. چون مردمشون شعور دارن با اونا مثل شهروند برخورد م ...

عزیزم من راجب ترکیه حرف نزدم

به ما چه ترکیه چیه کیه چکارست

گفتم حیوانات بومی رو دستی کردن کار درستی نیست 

شما بیار تو خونه ات ۲۰ تا گربه نگه دار به کسی مربوط نیست ولی مشاعات به همه مربوطه

ضمنا من نظرم رو به استارتر گفتم نه شما