سلام دوستان تو کوچه ما سه ماه پیش دو تا گربه زایمان کردن . من و چند تا از همسایه ها گاهی به مامان پیشی و بچه ها غذا می دادیم. بچه ها کم کم بزرگ شدن و خیلی بازیگوش . می رفتن رو ماشینا می نشستن ، گاهی وارد ساختمونا میشدن و ... اخیرا چند تا از همسایه های حیوان ستیز شروع کردن به اعتراض که یا اینا رو از کوچه ببر یا خودمون می ندازیم تو گونی می بریم. منم برای اینکه لااقل بدونم این طفلیا کجا هستن و بهشون بتونم رسیدگی کنم ، خودم دو تا دو تا با باکس بردمشون چند تا کوچه پایین تر از خونمون یه بلوار بزرگ باصفاست پر درخت مثل جنگله جلو نگهبانی یه شهرک بزرگ که مردم غذا میدن و رسیدگی میکنن گذاشتمشون. الان سه روزه که گذشته و حالشون خوبه و خوشحالن. خواستم بپرسم به نظرتون این کار من گناه حساب نمیشه که جابجاشون کردم ؟ همش نگرانم اگه یروز ببینم یکیشون نیست یا مرده ، کارما داشته باشه. لطفا نظرتون رو بگید. ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاری به حیوانات نداشته باشیناگه از اول غذا نمیدادین اونا هم شیطون و دستی نمیشدن و همسایه رو اذیت نم ...
بله قبول دارم دیگه توبه کردم و گفتم هر جا گربه گرسنه یا مریضی ببینم دیگه سمتش نمیرم. تا بحال بیشتر از ۲۰ تا گربه مریضو بردم دامپزشکی بیشتر از ۵۰ میلیون تا حالا هزینه کردم درمانشون کردم ولی الان که می بینم مردم خوششون نمیاد دیگه توبه کردم