2777
2789
عنوان

ماما یا متخصص زنان

210 بازدید | 22 پست

تعداد رای : 12
نظرسنجی
ماما
1
8%
متخصص زنان
11
91%
وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى‏ دهد، و او را از جايى كه گمان نمى‏برد روزى مى‏ دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى‏ رساند و خدا براى هر چيزى اندازه‏ اى قرار داده است! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ماما هستم و صد در صد متخصص زنان چون یه سری چیزا هست که منه ماما اصلا نمیدونم

یه چیز بپرسم من دخترم توی یه روزگی واکسن ب ث ژ زدن چهارده روزگی هم اشتباهی زدن عوارضش چیه؟

پاهاش هم جای واکسن زخم شده حالا خوب شده جاش هست...مگه زخم میکنه؟

💮باورتون میشه با معجزه ای که خدا برام به وجود آورد تونستم به این هفته بارداری برسم....💮خدا جون مممنونم😘

بستگی داره برای چه کاری بخوای مراجعه کنی 

برای ویزیت باردار و عفونت و کلا بیماری های ساده مثل عفونت و .. و مشاوره ماما چون وقت بیشتری برات میذاره و کلا به همه سوالات جواب میده 

ولی برای بیماری های پیشرفته حاملگی های پر خطر بااااید به متخصص مراجعه کرد هر چند ماما اگه حدود وظایف خودش رو بدونه همچین مواردی رو هرگز خودش درمان نمیکنه و ارجاع میده 

با افتخار کارشناس مامایی هستم با عشق به سوالاتتون پاسخ میدم 🤗
یه چیز بپرسم من دخترم توی یه روزگی واکسن ب ث ژ زدن چهارده روزگی هم اشتباهی زدن عوارضش چیه؟ پاهاش هم ...

پاش جای واکسن نیست جای ویتامین کا هست که میزنن چیزی نیست نگران نباش 

چرا ب ث ژ رو دوبار زدن اونو یه یار بعد تولد میزنن تمااام بردی بهداشت بازم زدن؟؟؟؟و اینکه ب ث ژ توی بازو میزنن 

یه چیز بپرسم من دخترم توی یه روزگی واکسن ب ث ژ زدن چهارده روزگی هم اشتباهی زدن عوارضش چیه؟ پاهاش هم ...

در مورد عوارضش هم باید بگم که معمولا مشکلی ایجاد نمیشه مگران نباش ولی اگه یه وقت مثلا زیر بغلش یا زیر گلو اطراف گردن ورم داشت به پزشک مراجعه کن 

در کل نگران نباش 

پاش جای واکسن نیست جای ویتامین کا هست که میزنن چیزی نیست نگران نباش  چرا ب ث ژ رو دوبار زدن او ...

اخه روی هر دو ران پاش تقریبا بین ران و باسنش هست ویتامین کا مگه هر دو پا میزنن 

ب ث ژ هم اشتباهی توی بهداشت دوباره زدن هر دو دستش جاش هست

💮باورتون میشه با معجزه ای که خدا برام به وجود آورد تونستم به این هفته بارداری برسم....💮خدا جون مممنونم😘
در مورد عوارضش هم باید بگم که معمولا مشکلی ایجاد نمیشه مگران نباش ولی اگه یه وقت مثلا زیر بغلش یا زی ...

اهااا برامدگی نداشته عوارض دیگه ای نداره اخه هر چیزی میشه میترسم نکنی عوارضش باشه همش استرس دارم 

شما دکتر هستی؟

اخه روی هر دو ران پاش تقریبا بین ران و باسنش هست ویتامین کا مگه هر دو پا میزنن  ب ث ژ هم اشتبا ...

زخم سطحی بود انبار ناخن بزنی زخم کنه بعدش الاندجای زخم سفید شذه