سلام من یه سفر به شمال کشور داشتم بسیار زیبا ودل نشین خیلی زیاد بهم خوش گذشت واز طبیعت لذت بردم چیزهایی که نظرم رو جلب کرد زباله های خیلی خیلی زیاد بود که بوی گندش حالمو بهم میزد واصلا نمیدیدم حتی کسی باشه که مامور جمع آوری زباله ها باشه
به نظرم جایی که اینهمه مسافر میاد تعداد نفرات خیلی زیادی باید مامور جمع آوری زباله ها تو مکان های خاص باشن اینطوری مردم هم با دیدنشون کمتر زباله میریزن
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
میدونی چرا؟! چون همون شمالیا میان اونور آشغال نمیریزن اما شهرهای دیگه میان شمال و واویلااااا🙂
دقیثا میدونیم چقد ممکنه آزار دهنده باشه چون برا خودمون همینطوره ولی جالبش اینه میان اشغال میریزن میفشونو میکنم بعد ک برگشتم میگن وای چقد اونجا کثیفه وای چقد مردمای بدی داره و..... دوباره میره شمال😂
اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیثا میدونیم چقد ممکنه آزار دهنده باشه چون برا خودمون همینطوره ولی جالبش اینه میان اشغال میریزن میف ...
هشتگ زر اضافی
Never mind🙂
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
شما هر سه استان شمالی رفتی که میگی سفید و بد اخلاقن؟
فک کنم فقط گلستان نرفتم
من منظورم رشتیاس تو رشت حس خوبی نداشتم
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
خب همه رعایت نمیکنن پس مامور برا چی مامور میشه پس بگیم پلیس هم لازم نداریم مردم باید خودشون رعایت کن ...
ببین ی آهو میدونه اگر سرجاش وایسه دنبال پلنگ و ببر باشه
یهو میاد و شکار میشه ولی بازم وایمیسه با اینکه میدونه غلطه
آدما همینن آدما درست نمیشن ب زور نمیشه تحمیل کرد چیزیو آخرش خودمون میریم جمع میکنیم اشغالای مردمو
اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))
شمالیا همه گلن بیرونیا انتظار دارن جلوشون دولا راست بشیم
بخدا تو انزلی دخترمو فرستادم بستنی بخره یارو صداشو برد بالا گفت بذار اول دروباز کنم بعد بیا بگو بستنی میخوام اینقدر بدم اومد ودخترم ناراحت شد بعدم میگفت یه بستنی اضافه برداشتی خیلی بیشعور بود
عزیزم هوا چطوره شمال این روزا؟بنظرت بهترین جاهای شمال کجا ها هستن برای سفر؟
هوا خیلی خوب بود رشت بارون ویه مقدار شرجی بود قلعه رود خان ماسال ماسوله خیلی بهم خوش گذشت
سه تا استان داریم گیلان مرکزش رشت مازندران مرکزش ساری گلستان مرکزش گرگان و گیلانی نیستم ولی خودم خی ...
بخدا من اینارو شنیده بودم و رفتم از نزدیک با چشمام دیدم ولمس کردم الکی نمیگم