2777
2789

ارتودنسی نامرئی نداریم که 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من همین الان از تو شنیدم😆

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام نامرعی کنم ..تابستون البته اطلاعات دقیقی ندارم فقط میدونم هزینه ارتو نامرعی حدودا دوبرابر ...

چخوب میشه پس اگر باشه منم انجام میدم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

براکت ها سرامیک سفید رنگ دندونه

من داشتم

اصلا توصیه نمیکنم

هم زمان درمان بیشتر طول میکشه

هم اینکه مثلا سبزی پلو بخوری میره لاش، گوجه فرنگی قرمزش میکنه.. 

برگردم عقب کلا ارتودنسی نمیکنم یا اگرم انجام بدم سرامیکی نمیذارم

با کریمان کارها دشوار نیست... 
چرا عزیزم الان در موردش تو گوگل خوندم، فقط نمیدونم هزینه اش چقدر میشه

میشه بگی چجوریاس، با همون سیم واین چیزاس 

برای هر نوع فک و دندونی نمیشه....مثلا اگه مشکل دندون و فکت زیاد باشه نمیشه انجام داد چون مقاومتش نسبت به اون نوع ارتودنسی کمه...و هزینشم بالاتره دقیق نمیدونم چند...منم میخواستم انجام بدم دکترم گفت رو دندونای من جواب نمیده

بندگانم را آگاه کن که من بسیار آمرزنده و مهربانم [حجر49]
براکت ها سرامیک سفید رنگ دندونه من داشتم اصلا توصیه نمیکنم هم زمان درمان بیشتر طول میکشه هم اینک ...

من 28 سالمه میخوام برم ارتودنسی کنم میترسم پشیمون بشم چون میگن تو این سن ممکنه بر گرده یا دندونا ترک برداره 

خیلی وقته هست

هزینه اش بیشتر از معمولیه و دیر تر هم دندون فرم میگیره

ینی کیفیت پایین تری نسبت ب معمولیا داره اما زیباییش بیشتره

حالا دلیل اینکه دیرتر خوب میشه دندون برا اینه که پلاستیک داره توش و معمولیا فلز دارن و قدرتشون بالاتره

اگه انتخاب کردی نامرئی باید بیشتر زمان صرف کنی

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم