2777
2789
من 18 سالگی انجام دادم سه سال طول کشید دو تا دندون صحیح و سالمم رو کشیدم اول کاری الان میخوام گری ...

ای  وای راس میگی ؟ پس منم نرم الکی هزینه کنم اخه خیلی دلم میخواد ببینم وقتی دندونام ردیف میشن چه شکلی میشم 

&n ...

من نمیتونم حکم کلی بدم

ولی من خیلی ناراضیم... 

شاید کسی باشه راضی باشه

ولی مثلا فاصله عروسیم تا برداشتن ارتودنسی یک سال و نیم بود

الان تو عکس عروسیمم دندونام ردیف نیس

با کریمان کارها دشوار نیست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورتون Invisalign هست؟ بله خیلی خیلی خوبه، البته هرینش تقریبا دو برابر معمولیه ، و‌در مدت زمان کوتاهتری تاثیرشو میزاره، موقع غذا خوردن هم میشه راحت درش آورد باز گذاشتش

خیلی خوبه من چون ظاهر  برام خیلی مهمه بخاطر همین ارتودنسی نامرئی رو خیلی بیشتر دوست دارم البته جنسشم مهمه چون دوستم گذاشت خوشم نیومد ولی کلینیک دردیس رفتم راضی بودم البته بگما اول دندان و رو بررسی می کنند در صورتی که مشکل دندان حاد باشه روش دیگه ای استفاده می کنند البته تا اونجایی که می دونم .

ارتودنسی نامرئی یه روش خوب برای افرادیه که میخوان ارتودنسی کنن ولی با ظاهرش مشکل دارن. حالا من یه جارو میشناسم که هم کارشون خوبه و هم شرایط اقساط دارن که میتونید برید تو سایتشون و شرایطشونو بپرسید. https://www.sibesefidclinic.com/post/Ceramic-orthodontic

سلام، من مطب دكتر نبي بيدهندي انجام دادم

حدود يكسال زمان برد ولي خيلي رضايت داشتم، دندونهام بخصوص فك پايين خيلي نامرتب بودن

به نظرم اين روش ارتودنسي خيلي راحت تر از روشهاي سيمي هست

هم راحت غذا ميخوري هم راحت مسواك ميزني

اصلا روي دندونها هم مشخص نيست كه ارتودنسي داريد

ببین بیشترین تفاوتش همون رنگشه چون سفید هست بهش میگن ارتودنسی نامرئی و خب از نظر زیبایی بهتر هست. ولی در کل من یه مطلب تو سایت دکتر قریشی خوندم خیلی کامل همه چیز و توضیح داده. اینم لیننکش:

https://drsaeedghorashi.com/invisible-orthodontics/