2777
2789
براکت ها سرامیک سفید رنگ دندونه من داشتم اصلا توصیه نمیکنم هم زمان درمان بیشتر طول میکشه هم اینک ...

براکت هست فقط بی رنگه؟ یعنی اصلا مشخص نیس؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصن مشخص نمیشه

احیانا این که تو عکسه، همون لمینت نیست، اخه من یسال رفتم انجام بدم دکتره لمینت رو قبول نکرد گف واسه پیرزن پیرمرد خوبه نه جوون

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

برای هر نوع فک و دندونی نمیشه....مثلا اگه مشکل دندون و فکت زیاد باشه نمیشه انجام داد چون مقاومتش نسب ...

دندونا من فقط یه کم جلو ان. بیشتر به قصد زیبایی می خوام 

من 28 سالمه میخوام برم ارتودنسی کنم میترسم پشیمون بشم چون میگن تو این سن ممکنه بر گرده یا دندونا ترک ...

من 18 سالگی انجام دادم

سه سال طول کشید

دو تا دندون صحیح و سالمم رو کشیدم اول کاری

الان میخوام گریه کنم از این حجم حماقتم که گذاشتم دندون سالمم رو بکشه..

وای 😭😭😭

شاید یک سال مرتب بود با وجودی که همش پلاکمو میذاشتم

دوباره بهم ریخت

و اینکه تازه باعث شد دندون های دیگه به علت جا به جا شدن تو فک اسیب پذیر بشن و زودتر خراب شن

جای خیلی خوبیم رفتم برا ارتودنسی سال 89 شد 4 تومن

ولی برای دشمنم هم پیشنهاد نمیکنم ارتودنسی رو

انقدرررر ناراضیم

با کریمان کارها دشوار نیست... 
براکت هست فقط بی رنگه؟ یعنی اصلا مشخص نیس؟ 

بله هست فقط سفیده

چرا مشخص که هست چون سیم همون سیمه

تازه به نظر من بدتره چون کسی که از دور ببینه شما رو نمیفهمه ارتودنسی داری فقط می بینه فرم لبت بهم ریخته

ولی لااقل مدل عادی از دورم معلومه

من واقعا توی بهترین سال ها و اوج خواستگارام😆 ارتودنسی داشتم و فرم لبم کاملا بهم ریخته بود حالم بهم میخوره از عکسای اون زمانم

بی اغراق بلافاصلههه بعد برداشتن ارتودنسیم میزان اقبال عمومی خواستگاران بهم بیشتر شد😆😆 به وضوح میشد احساس کرد😆

من 18 سالگی انجام دادم سه سال طول کشید دو تا دندون صحیح و سالمم رو کشیدم اول کاری الان میخوام گری ...

وای دکتر بمن هم گفت باید چهار دندونت رو بکشی من دندونام فقط فک بالام یذره جلو هیت فک پایین فقط نا مرتبه، خلاصه راضی نشدم هم چهار دندون سالمم رو بکشه هم سیم بزاره یک سال ونیم، فرار کردم 😁فقط الان از لحظ زیبایی خوبم ها ولی فک پایینم چهار تای جلویی نامرتبه برای مسواک اذیتم یکم 

وای دکتر بمن هم گفت باید چهار دندونت رو بکشی من دندونام فقط فک بالام یذره جلو هیت فک پایین فقط نا مر ...

من شرایطتت رو دقیق نمیدونم

اما خودم اگه برگردم عقب صد ساااال ارتودنسی نمیکنم اصلا و ابداااا

مخصوصا از نوع نامریی