2777
2789
عنوان

بنظرتون با این وضع خونه خالم برم بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 34 پست
یا خود خداااا والا من خودم نامزد دارم پسر خالم هم دقیقا ۹ سال ازم کوچیکتره اینا دیگه چقدر بیمارن که ...

پسر داییامم که زن دارن همینن 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حساسه زنای حساس همینن حساسیت به شوهر حسودی و اینا قاطی میشه نمیدونه داره چکار میکنه و کار درست چی ...

بنظر من حالا که اینقدر حساسه باید زودتر بره سر خونه زندگی خودش 

چون اینجوری خودش اذیت میشه 

خونه مادرشوهرشه خونه خودش که نیست 

حالا ما نریم ممکنه یه مهمان دیگه بیاد 

بنظر من حالا که اینقدر حساسه باید زودتر بره سر خونه زندگی خودش چون اینجوری خودش اذیت میشه خونه مادرش ...

مطمئنا برای همه مهمونای مادرشوهرش همینه ...مادرشوهرش بخاطر پسرش هیچی نمیگه .

نه عزیزم بحث حسادت نیست اونا الان نامزدن وقتی اونجاست دوستدارن خلوت تر باشه تا باهم وقت بگذرونن

عزیزم یچیزی حس میکنم‌

مثلا یبار خالم شیرینی خریده بود آورد تعارف کرد بعد برد گذاشت تو کمد گاز  به خنده گفت باشه بعدا با چایی میخوریم🙄

کلا حس میکنم از اینکه خالم هزینه کنه برای ماها شام یا ناهار یا حتی شیرینی خوشش نمیاد  کاملا مشخصه

حالا داماد خواهر من اینه سلام نمیده کم محلی میکنه حال من بهترین کادو ها رو دادم خیلی شام دعوت کردم

تااینکه خواهر زاده ام بیمارستان موقع زایمان حالش خیلی بد بود ازنگرانی رفتم پیش خواهرم باشم که دامادخواهرم باخواهرداماد چنان برخورد بدی کردن که تو کی هستی اومدی بیمارستان،منم از اون روز قهرکردم خیلی بی فرهنگه

به اونا چه مگه خونه اونا میری

همینو میخوان پای شمارو قطع کنن از اونجا هر چی گفت جوابشو بده

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

به اونا چه مگه خونه اونا میریهمینو میخوان پای شمارو قطع کنن از اونجا هر چی گفت جوابشو بده

والا خواهر کلا دیگه دوست ندارم برم اصلا انگار خونه رو خریده 

بنظر من اگه خیلی مشکل داره با ماها خونه بگیره بره سر خونه زندگی خودش

من که دیگه نمیرم ولی خدا عاقبت خالم رو بخیر کنه با این عروسش

والا خواهر کلا دیگه دوست ندارم برم اصلا انگار خونه رو خریده بنظر من اگه خیلی مشکل داره با ماها خونه ...

چقدر دلم برای خاله ات سوخت خاله مهربونی که تنها میمونه.خاله های من مثل شمر هستن.عروسش اومد خواست اونو بی کس و کار کنه و موفق هم شد پاتونو برید

اونجا صاحب خونه خاله ات هست اونم عروسی هست که چشم دیدن مادرشوهرشو نداره میخواد تنهاش کنه

ولله من بودم بیشتر میرفتم حرفم میزدن میگفتم صاحب خونه دعوتم کرده بقیه نطراتشونو واسه خودشون نگه دارن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

چقدر دلم برای خاله ات سوخت خاله مهربونی که تنها میمونه.خاله های من مثل شمر هستن.عروسش اومد خواست اون ...

فکر کن آدم با دختر خاله شوهرش هم چالش داشته باشه خیلی رو مخه خدا به عروس صبر بده