2777
2789

پسرخالم جدیدا نامزد کرده 

از اون موقع هر سری میریم خونه خالم پسرخالم و زنش بهمون بی محلی میکنن حتی یکبار به شوهرم  با شوخی کنایه زد حس میکنم دوست ندارن ما بریم اونجا 

ولی خب یه وقتایی خالم دعوت میکنه یا با مادرم اینا میریم 

از قبل هم همین بود خالم هم خیلی میومد خونمون ما هم میرفتیم 

خالم هم حس میکنم ناراحت میشه از کاراشون ولی چیزی نمیگه خیلی گوشه گیر شده خالم 

منم در کل رفت و آمدم رو کم کروم 

ولی واقعا نمی‌فهمم چرا اینجوری میکنن والا ما بهترین احترام بهشون میزاریم

بنظرتون قطع رابطه کنم کامل؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قطع رابطه نکن 

ولی خالت رو بیشتر دعوت کن که گوشه گیر نشه

شما کمتر برید

پسرخاله و زنش قراره با خالت زندگی کنن ؟ 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

نه قطع رابطه نکن ولی خالت رو بیشتر دعوت کن که گوشه گیر نشهشما کمتر بریدپسرخاله و زنش قراره با خالت ز ...

نامزدن نصف هفته رو معمولا میان خونه خالم 

والا اصلا دیگه دلم نمیکشه برم😑

هر وقت دعوت میکنن برو. راستش منم خوشم نمیاد هر بار میرم خونه ی مادرهمسرم از بچه های خواهرش اونجان. وقتایی که نیستن میتونم راحتتر لباس بپوشم و رفتار کنم. شاید اونا هم از شلوغی و معذب بودن خسته شدن.

دوست دختر پسرخاله من منو رفته بود از پیج پسرخالم حذف کرده بود باز پسر خالم اومد فالووم کرد دختره ام پشتش اومد منو فالو کرد پسر خالم ۸سال از من کوچیکتره فکر میکنن بهشون چشم داری

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

حس میکنم حسوده از اینکه خالم بهمون محبت میکنه یا ما رو دعوت میکنه اعصابش خورد میشه

نه حساسه زنای حساس همینن حساسیت به شوهر حسودی و اینا قاطی میشه نمیدونه داره چکار میکنه و کار درست چیه فقط میخواد اون محیط و شوهر مطلقا برای خودش باشه .نرو بیا 

دوست دختر پسرخاله من منو رفته بود از پیج پسرخالم حذف کرده بود باز پسر خالم اومد فالووم کرد دختره ام ...

یا خود خداااا 

والا من خودم نامزد دارم پسر خالم هم دقیقا ۹ سال ازم کوچیکتره 

اینا دیگه چقدر بیمارن که همچین فکرایی میکنن 

خب طبیعیه معذب میشن خودشون باشن راحتترن

ماهم خاله شوهرم همش خونه مادرشه هروقت میریم اونجان شوهرم میگ راحت نیستم اینجوری خونه مادرم دوستداره خودشون باشن 

یا هماهنگ کنین وقتایی که اونا نیستن برید

یا اصلا هر وقت خودشون دعوت کردن برید