2777
2789
عنوان

بنظرتون با این وضع خونه خالم برم بازم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 34 پست
فکر کن آدم با دختر خاله شوهرش هم چالش داشته باشه خیلی رو مخه خدا به عروس صبر بده

به عروس چه ربطی داره کی خونه ماد شوهر رفت و امد داره 

همون طور که به دامادم ربطی نداره

الان زندا اشت بگه فامیلات نباید خونه مادرت بیان شما قبول میکنید انگار

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

من برم خونه مادرشوهرم ببینم مهمون هست خوشحالم میشم. 

چه عقد که بودیم چه الان. 

بعضیا گفتن شاید عروسه دلش میخواد لباس راحت بپوشه. 

بنظرم خونه مادرشوهر لباس راحتی معنا نداره. 

حداقل شخص تونیک شلوار میپوشه و کمتراز اون نمیپوشه. 

حالا مهمونم بیاد یه خرده پوشیده تر هست. 

کسی که نتونه این حد از پوشش رو رعایت کنه، گمون نکنم تو خونه مستقل خودشم بتونه از مهمون پذیرایی کنه. 

یا یک عده گفتن اوج هیجانن و میخوان باهم راحت باشن. 

بنظرم که فوق العاده زشته، تو خونه مادرشوهر بخوای کاری کنی. 

خیلی لیلی مجنونن برن بیرون بچرخن و خوش بگذرونن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عروس چه ربطی داره کی خونه ماد شوهر رفت و امد داره همون طور که به دامادم ربطی ندارهالان زندا اشت ب ...

از حرفای اسی من چیر بدی برداشت نکردم فقط گفته به ما محل نمیده شاید اخلاق طرف اینکه زیاد گرم نمیگیره با کسی 

از حرفای اسی من چیر بدی برداشت نکردم فقط گفته به ما محل نمیده شاید اخلاق طرف اینکه زیاد گرم نمیگیره ...

گرم نگیره به درک

من میگم کار استارتر اشتباه اصلا نباید به اونا محل بده مگه خونه اونا میره! با دعوت خونه خاله اش میره عردس خاله دیمه خره کیه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید