2777
2789
شوهرم سی و شش سالشه من همیشه پکرم و بی حوصلم اون همش مسخره بازی در میاره با بچه ها بازی می‌کنه آواز ...

چه خوب 

بعد عمری ک با جنس مخالف هیچ رابطه ای نداشتم ترسیدم یه بی ذوق نصیبم بشه و بقیه ی عمرمن اون تباه کنه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر ۳۶ ساله ته گرفته؟؟ کدام روستا زندگی میکنی😅

فآن بود عزیزم 

روستا زندگی نمیکنم ولی بگم روستا زندگی کردن نشان عقب ماندگی نیس خوب نیست مسخره میکنی همین روستا نباشه منو تو از گشنگی میمیرم 

من چن نمونه تو اطرافم دیدم حالا قطعا بستگی به آدمش داره

دهه شصت هستند تازه شروع زندگیه دیدم مواردی که خیلی با انگیزه آن به موقعیت اجتماعی و حالا شرایط زندگیش هم بستگی تونسته به موقعیتی برسه یا نه و اون مسیر زندگیش چطور طی شده

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
درسته. همین ایلان ماسک رو ببین با این سن و ثروت عجب اوسکول شنگولی هست😅

خدایا ی پسر ب شنگولی پولداری ایلان ماسک بفرست 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

مسلما برای دختر زیر ۲۷ این سن زیادیه، فک میکنین آدم ها بعد از سی سالگی خوجوش باید سرشون رو گذاشته باشن زمین و مرده باشن،  بهتره شما با هم دهه خودتون تعامل کنین

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…