2777
2789
فآن بود عزیزم روستا زندگی نمیکنم ولی بگم روستا زندگی کردن نشان عقب ماندگی نیس خوب نیست مسخره میکنی ه ...

نه من روستا را مسخره نمیکنم هرگز. ولی نمیخونی انکار کنی تا چه حد زنان در روستا تحت ظلم و افکار بسته هستن و هنوز خرافات و این موارد در جریانه و چقدر زود ازدواج می کنن

پس هم باید خوبی ها رو دید هم بدی هارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناز خانومشو می‌خره یا حوصله ی این کارارو نداره؟😂

بنظرم ربطی به سن نداره به روحیه ربط داره

داداش من ۲۷ سالشه همیشه خدا قیافش درهم و عصبیه و بی حوصلس

شوهر من ۳۶ در آستانه ۳۷ همیشه بشاش و شاد و شوخ طبع

شوهرم ۳۶سالشه 

اشتباه کردم باهاش ازدواج کردم نه به خاطر سنش بلکه به خاطر اینکه دیدم بالای سی سالشه ولی هنوز خونه زندگی درس حسابی نداره ولی قبول کردم

نگا کن ببین ۳۶سالشه چی داره چی نداره 

کار درست حسابی خونه ماشین آرامش داره؟

بنظرم ربطی به سن نداره به روحیه ربط دارهداداش من ۲۷ سالشه همیشه خدا قیافش درهم و عصبیه و بی حوصلسشوه ...

همون برمیگرده ب اینکه ۲۷ساله هنوز خام و بی تجربه ست و کله ش هنوز داغه و حرف شنوی نداره مسلما آدم با پارتنر کم سن و سال بیشتر ب مشکل میخوره حالا این نظر منه

ناز خانومشو می‌خره یا حوصله ی این کارارو نداره؟😂

ببین همسرم ۳۳ سالشه ناز می‌خره گل می‌خره بیرون و اینا میبره ولی ذهنش و تفکرش متفاوت تر شده پخته تر شده مثلا همیشه بفکر پس انداز و ماشین و خونه بهتره و اختلاف سنی ما باعث شده من مثل اون فکر نکنم انگار اون دوران سر خوشی رو گذرونده ولی من تازه به اون دوره رسیدم ولی همسرم عاقلتر و محافظه کار ترشده خرج به اندازه تفریح به اندازه و خیلی چیزا هم دیگه اهمیتش کمتر شده براش 

شوهرم ۳۶سالشه اشتباه کردم باهاش ازدواج کردم نه به خاطر سنش بلکه به خاطر اینکه دیدم بالای سی سالشه ول ...

والا همشو داره ولی مطابق میل من نداره مثلا خونه تو منطقه ای ک من دوس ندارم داره 

پسر ۳۶ ساله 

باید با دختر ۲۸ سال به بالا ازدواج کنه

اگه زیر ۲۸ سال هستی قبول نکن 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸