فآن بود عزیزم روستا زندگی نمیکنم ولی بگم روستا زندگی کردن نشان عقب ماندگی نیس خوب نیست مسخره میکنی ه ...
نه من روستا را مسخره نمیکنم هرگز. ولی نمیخونی انکار کنی تا چه حد زنان در روستا تحت ظلم و افکار بسته هستن و هنوز خرافات و این موارد در جریانه و چقدر زود ازدواج می کنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم ربطی به سن نداره به روحیه ربط دارهداداش من ۲۷ سالشه همیشه خدا قیافش درهم و عصبیه و بی حوصلسشوه ...
همون برمیگرده ب اینکه ۲۷ساله هنوز خام و بی تجربه ست و کله ش هنوز داغه و حرف شنوی نداره مسلما آدم با پارتنر کم سن و سال بیشتر ب مشکل میخوره حالا این نظر منه
ببین همسرم ۳۳ سالشه ناز میخره گل میخره بیرون و اینا میبره ولی ذهنش و تفکرش متفاوت تر شده پخته تر شده مثلا همیشه بفکر پس انداز و ماشین و خونه بهتره و اختلاف سنی ما باعث شده من مثل اون فکر نکنم انگار اون دوران سر خوشی رو گذرونده ولی من تازه به اون دوره رسیدم ولی همسرم عاقلتر و محافظه کار ترشده خرج به اندازه تفریح به اندازه و خیلی چیزا هم دیگه اهمیتش کمتر شده براش
کاشتِناخنهایِمصنوعیِبلندولاكزده،نشانهٔزیباییوجمال نیستند...بلکهآنها،ازبینمازیوبیوضوییوعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانهای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت میبخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بیاحترامی و نگاههای سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت میکند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸