2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اینه که به حرف شیطون گوش نکن و تلاشت رو بکن خدارو چه دیدی شاید قبول شدی ... 

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

اصلااا دیر نیست 

مطمئن باش !!! 

به اندازه کافی وقت داری 

دو راه بیشتر نداری : 

مثل بازنده ها بهانه بیاری و آخرش حسرت بخوری ! 

با تفکر یه برنده تا لحظه آخر پر قدرت ادامه بدی و برنده بشی ! 

تویی که باید انتخاب کنی !!

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

تو اینستا زده بود یه نفر از آبان شروع کرده ۹۰۰ اورده

اینستا الکیه 

بیاید حقیقت رو در نظر بگیریم

الان نهایی هم هست 

با پایه صفر صفر 

یعنی دهم یازدهم باید از اول هم تشریحی خونده بشه هم تستی 

کسی نمیتونه سه رقمی بیاره مگر اینکه روزی 14 ساعت درس بخونه که قطعا کسی که هیچی نخونده دو سال نمیتونه یهو بیاد روزی 14 درس بخونه 

اما رتبه زیر 5000 منطقه میشه آورد 

اگر تلاش نکنه قطعا نمیاره

ولی اگر تلاش کنه کور سوی امیدی هست بیاره

میشه،بلاخره🌄🌱
واقعا من درست فکرمیکنم یعنی نمیشه.؟

تجربه کردم که میگم 

مگه دست منو توعه بخدا این جمله منو بنویس بزن جلوت 

الان منتظر آین هستی یکی بگه میشه نمیشه 

تو تلاشت کن چیکار حرف بقیه داری اگه واقعا عاشق پزشکی باشی دو سال دیگه تو دانشگاه آزاد یا پشت کنکور حسرت همین ثانیه هایی که نخوندی میخوری  بخدا تو تلاش کنی پرستاری بیاری ارزشش بیشتره تا اصلا تلاش نکنی چون پزشکی نمیشد یه چیزی هست میگه کاچی بعد هیچیه 

کمال‌گرایی مسخره بزار کنار محکم بخون 

میرسی تلاش کن وای باشگا دیر شدن وای لباس بخرم اینا نداریم سفت بچنگ واسه هدفت میرسی نرسی حداقل حسرت نمیخوری

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

اینستا الکیه بیاید حقیقت رو در نظر بگیریمالان نهایی هم هست با پایه صفر صفر یعنی دهم یازدهم باید از ا ...

آره روزی ۱۳ ساعت میخواد 

من خودم دارم روزی ۱۳ ساعت میخونم واقعا کار سختی نیست وقتی پشت کنکوری هستم

آره روزی ۱۳ ساعت میخواد من خودم دارم روزی ۱۳ ساعت میخونم واقعا کار سختی نیست وقتی پشت کنکوری هستم

من میرم یازدهم ریاضی

13 ساعت خوندن سخت نیست 

وقتی زیر فشار باشی راحته 

مثلا شب امتحان یا پشت کنکور بودن 

من الان چون تابستونه روزی 7,8 هم دارم به زور میخونم چون زیر فشار نیستم 

باید زیر فشار باشی تا 13, بخونی 

اسی هم معلومه هنوز زیر فشار نرفته که بتونه استمرارش رو حفظ کنه

میشه،بلاخره🌄🌱
الان دیگه تا ۵ هزار منطقه پزشکی قبول میشن فرق کرده ظرفیتا

من نمیگم قبول نمیشه ولی کسی که امروز بگه میشه بنظرتون میشه ؟ دقیقا مثل منه میگم هدفت باور کن بجنگ براش شد که دمت گرم نشد هم چیزی از دست نداده 

نپرسه میشه یا نه این کلمه خیلی تمرکز پایین میاره وهمه تمرکز میزاره اگه نشد اگه اگه اکه وسواس فکری ومرکز پاینن

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!