2777
2789
عنوان

دوست دارم جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 29 پست
امان از این مادرشوهرای عفریتههه ایششش

بخدا همش جلوی من قربون صدقه ی شوهرم میره و حسودی میکنه ک چرا شوهرم منو دوست داره همش میگ چرا پسرم میگ تموم زندگیش تویی پس ما چیم گفتم توام شوهرتو داری گفت ن شوهر مهم نیست بچه همه جون ادمه

فکر کرده اینطوری زندگی ما بهتر میشه؟

این حرفهاش چ سودی داره جز اینکه از شوهرم سردم کنه

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم بابام کار میکنه میخره مثل بقیه باباها تازه تک فرزندم هستم نمیدونستم انقدر براش بی اهمیتم اخه هم ...

ولی این و بدون حق با شوهرته

چون داره خونه ماشین مخارج عروسی و.. میده پس انتظار جهاز و باید داشته باشه بنده خدا

نگفتم قبل درست تو این شرایط خانه پدری از یک طرف خانه شوهر هم این طور این دو راهی

با چیزهایی ک از خانه پدری دیدم بنظرم هنوز خانه شوهر بمونی تحمل کنی اگ امیدی هست بهتر شه ک خوبه

اگ امیدی نیست بمونی تا یکم جمع و جور کنی خودتو جدا شی

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بخدا همش جلوی من قربون صدقه ی شوهرم میره و حسودی میکنه ک چرا شوهرم منو دوست داره همش میگ چرا پسرم می ...

وای واااای من خیلی درکت میکنم از اعماق وجودم درکت میکنم 

مادر نامزد من یک عفریته ایه که دومی نداره

انقدر ازش متنفرم که حد نداره دقیقاااا همین رفتارا رو داره یه مدت میگفت برا پسرم دعا گرفتی 😐🤣 هی پسرم اینجوری پسرم اونجوری ای درددددد 

هرچی 

ولی این و بدون حق با شوهرتهچون داره خونه ماشین مخارج عروسی و.. میده پس انتظار جهاز و باید داشته باشه ...

بابام نمیگه جهیزیه نمیده ک میده فقط بیخیاله

مادرشوهر منم عجول میگه زودتر جور کنید برید سر زندگیتون

نمیگه ک ندارن صبر نداره درک نداره

اونم وقتی اومد خواستگاریم دید ک من بچه طلاقم و شرایطمون خوب نیست

با چیزهایی ک از خانه پدری دیدم بنظرم هنوز خانه شوهر بمونی تحمل کنی اگ امیدی هست بهتر شه ک خوبهاگ امی ...

همین عزیزم 

باید یاد بگیری  سیاست داشته باشی چطور تو این موقعیت با خانواده شوهر سر کنی 

چه جوری با احترام و ادب،حدود تعیین کردن

همه ی حرفها رو جدی نگرفتن یک گوش رو در و یک گوش رو دروازه ،بگذرونی

وای واااای من خیلی درکت میکنم از اعماق وجودم درکت میکنم مادر نامزد من یک عفریته ایه که دومی نداره ان ...

💔🥲آخههه چرا اینطوری ان چرا زندگیو ب عروسهاشون زهر میکنن بخدا حلالش نمیکنم خیلی دقم میده اومدم خونه شوهرم خوش باشم این زهرمارم کرده 

فکر میکنن پسرهاشون شاهزاده ای چیزین

نمیگم بدن ولی خب اینهام خیلی پسر ندیده و کثاف.طن

همین عزیزم باید یاد بگیری سیاست داشته باشی چطور تو این موقعیت با خانواده شوهر سر کنی چه جوری با احت ...

مرسی عزیزم 

ایشالله ک بتونم کنار بیام یاد بگیرم چاره ای ندارم

جاییو ندارم

💔🥲آخههه چرا اینطوری ان چرا زندگیو ب عروسهاشون زهر میکنن بخدا حلالش نمیکنم خیلی دقم میده اومدم خونه ...

وای حق زندگیو بهم زهرمار کرده تا قبل اینکه ما اشنا شیم و نامزد کنیم والا پسرش به یه ورشم نبود حالا هی پسرم پسرم میکنه 

والا بخدا انگار پسرشون شاهزاده ای چیزیه 

انقدرررر حرصم میگیره دلم میخواد خفش کنم بخدا از دیدنش نفرت دارممم

هرچی 

بهتره با یه مشاور مشورت کنی. نمیشه همینجوری گفت بمون توی زندگی یا جدا شو. بعد جبران نمیشه کرد تا نرفتی سر خونه زندگی یه مشاوره برو حتما

کدوم شهری؟

این مشاور که میگم هم حضوری هم آنلاین خیلی

خوبه.  میتونه کمکت کنه تا درست تصمیم بگیری

اینستاگرامشو ببین شماره اش هم همونجاس

@psycop_r

آدرس اینستا و تلگرام و روبیکاش همینه که نوشتم

وای حق زندگیو بهم زهرمار کرده تا قبل اینکه ما اشنا شیم و نامزد کنیم والا پسرش به یه ورشم نبود حالا ه ...

مطمعن باش ب یه ورشم نبوده

من به شوهرم میگفتم مامانت خیلی دوستت داره و بهت میدسه میگفت نه اصلا اینطوری نیست کلا با من ضده بعد ک دقت کرد رفتاراشو دید گفت بخدا قبلا اصلا براش اهمیتی نداشتم نمیدونم حالا چرا شانسم اینطوری شده هی میچسبه به من

بهتره با یه مشاور مشورت کنی. نمیشه همینجوری گفت بمون توی زندگی یا جدا شو. بعد جبران نمیشه کرد تا نرف ...

مرسی

مطمعن باش ب یه ورشم نبودهمن به شوهرم میگفتم مامانت خیلی دوستت داره و بهت میدسه میگفت نه اصلا اینطوری ...

همش از حسودیه 

نمیتونم درک کنم چرا مادرشوهر به عروسش حسودی میکنه مگه خودش شوهر نداره 😭😂 ولمون کنید زندگیمونو بکنیم  

۹۹ درصد مشکلاتم زیر سر همین مادر عفریتشههه 

هرچی 

همش از حسودیه نمیتونم درک کنم چرا مادرشوهر به عروسش حسودی میکنه مگه خودش شوهر نداره 😭😂 ولمون کنید ...

منم منم منم

بخدا پدرشوهرم انقدر خوبه انقدر خوبه ک حد نداره نمیدونم دیگ زنیکه چشه ولم نمیکنه