2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

5627 بازدید | 60 پست

تاپیکی که زدم دو سه صحفه بیشتر نرفته بود جلو چراترکید نه بحثی نه حرف بدی فقط میخاستیم عکس غذابزاریم  

@niniyar‍  تاپیک برام مهم نبود علت ترکیدنش مهمه این همه خانم منتظربودن تاپیک بزنم 

https://daigo.ir/secret/41700181532

خیلی‌ ها از شما خوششون نمیاد گزارش می‌زنن فکر کنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزارش زدن 

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

ای بابا چه گیری کردم نه خیلی نیستن فقط یه عده هستن من نظرسنجی گذاشتم گفتن تاپیک بزن و....

همون

درسته یک عده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوبی عزیزم؟شما خوزستانی هستی؟وای من عاشق رنگینک هستم.درست کردم ۲باری. شوهرم وپسرمم خخیلی دوسدارن

بله گلم اهوازم کاش نزدیکم بود کلی رطب وخرما میدادمت از نخلستان خانواده همسرم😍

https://daigo.ir/secret/41700181532

میخاستیم چهارتا عکس غذا فقط بزاریم عجیبه ایتحا

اینجا عجیب نیست چون از هر قشری با شخصیت های متفاوت عضوه.

شما عجیب هستی که با 7تا بچه همیشه تو سایتی 

و عجیب تر اینکه کسی مثل شما باید پر از تجربه و صبر باشه 

و انتظار می‌ره پخته رفتار کنی نه اینکه جواب همه رو بدی و از مسایل خصوصی زندگیت حرف بزنی 

یا فیکی یا ساده 

با احترام 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

سلام از شما تاپیکی ندیدم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت