2777
2789
همیشه همینکارو کردم ابجی ولی جدیدا بهم میگن خیلی از مد عقبه لباسام🥲🥲🥲

چه نوع لباسی میپوشی عزیزم فرم بدنت چیه اگر چیزی بلد باشم کمک میکنم

برات مهم نباشه اگر خوشتیپی و بهت میاد خیلی خوبه بقیه حرف مفت زیاد میزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نوع لباسی میپوشی عزیزم فرم بدنت چیه اگر چیزی بلد باشم کمک میکنمبرات مهم نباشه اگر خوشتیپی و بهت م ...

ممن قدم 162 وزنم 67 هست پایین تنم پره بالا تنم لاغره عزیزم

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

اول فرم بدنت رو بفهم بعد پی ترند نباش الهام ازش بگیر چیزی بپوش که دوست داری و بهت میاد مثلا من الان ...

واقعا همینه خیلیا واقعا چیزی ک میپوشن اصلا با توجه ب فرم بدن بهشون نمیاد ولی چون مد میپوشن !

ممن قدم 162 وزنم 67 هست پایین تنم پره بالا تنم لاغره عزیزم

عزیزم ببین برو فرم های بدن رو نگاه کن گلابی و ساعت شنی و سیب و.. بسنج ببین کدومی

چون میتونم تصور کنم فرم بدنت چیه ولی ممکنه اشتباه کنم 

واقعا همینه خیلیا واقعا چیزی ک میپوشن اصلا با توجه ب فرم بدن بهشون نمیاد ولی چون مد میپوشن !

خب اصلا هم شبیه انتظاراتشون نمیشن و فکر میکنن اندامشون مشکلی داره در صورتی فرم ها متفاوته ممکنه به مدل اینستاگرامی شلوار بگ بیاد اصلا به من نیاد یا اون بهش مام استایل نیاد به من بیاد