2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5627 بازدید | 60 پست
بله گلم اهوازم کاش نزدیکم بود کلی رطب وخرما میدادمت از نخلستان خانواده همسرم😍

الان هوا چطوره اهواز بهتر شده ؟! شوهرم بار میاره از اونجا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزان چرا الکی تاپیک یکی رو گزارش میزنین و ناراحتش میکنین، خب خیلی ساده هس نیایین تاپیکش، بنده خدا نظر سنجی گذاشته برا تاپیک زدن نزدیک 70 درصد گفتن تاپیک بزن، این یعنی خیلیا تاپیک شون رو دوس دارن، آخه تاپیکهای این بنده خدا جای شما رو مگه تنگ میکنه، اونروز یکی گف تو کاربری دومش هستی، گفتم نی نی یار تگ کن تا آی پی چک کنه، نکنین خاهرا نکنین زشته، همین دل شکستن از پشت مجازی هم تاوان داره، هرکی هم معتقده اسی فحش داده یا هرچی، ایشون برا من و کلی کاربر شات گذاشت هم تو تاپیکها که ترکیدن هم آدرس روبیکا رو داد اونجا، یعنی بدترین فحش‌ها و نفرینها رو نثار این بنده خدا کرده بودن، اونوقت جماعت انتظار دارن ایشون ساکت تماشا کنن، یکی خودتون رو یه فحش کوچولو بده طرف رو جر میدین، تموم کنین دیگه لطفا، خب دوس ندارین وارد تاپیکش نشین 

اینجا عجیب نیست چون از هر قشری با شخصیت های متفاوت عضوه.شما عجیب هستی که با 7تا بچه همیشه تو سایتی و ...

ممنون عزیزم اما من توهینی اصلا به کسی نمیکنم فقط جواب ریپلاهارو میدم همین 

https://daigo.ir/secret/41700181532

ممنون عزیزم اما من توهینی اصلا به کسی نمیکنم فقط جواب ریپلاهارو میدم همین

می‌دونم 

ندیدم شما شروع کننده باشید ولی همین که جواب میدین جای تعجبه

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

واقعا من درک نکردم چرا کاربرا اینجا انقدر حساس هستن قشنگ شعار کاربرای اینجا شده قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

آخه عزیزان چرا الکی تاپیک یکی رو گزارش میزنین و ناراحتش میکنین، خب خیلی ساده هس نیایین تاپیکش، بنده ...

عزیزم میترسم مجبور بشم وبگم کیا پشت این کاراهستن 

@niniyar‍ ببخشید فکرنمیکنید این بی عدالتیه کسایی که تاپیک تهمت وتوهین میزنن شما رهاشون میکنید منی ام ...

رسیدگی میشه عزیزم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

واقعا من درک نکردم چرا کاربرا اینجا انقدر حساس هستن قشنگ شعار کاربرای اینجا شده قضاوت کار خداست ما ف ...

بخدا منم موندم توش اما خدایی هست میسپریم بهش

عزیزم میترسم مجبور بشم وبگم کیا پشت این کاراهستن

نه گلم بیخیال، اعصابت رو به فنا نده، خب تاپیک هس، بترکه فدای سرت، من فقط از این ناراحتم که آخه چرا یه عده حتی از پشت مجازی هم الکی دشمنی میکنن و عقده گشایی میکنن 

ای بابا چه گیری کردم نه خیلی نیستن فقط یه عده هستن من نظرسنجی گذاشتم گفتن تاپیک بزن و....

اوسگولت میکنن مادر

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

کلی تاپیک فیک توی سایت هست بر فرض این کاربر فیک باشه

ایا قصه ناراحت کننده ای گفته که دلسوزی کنید و بعدش بفهمین فیکه؟

عکس از غذا و این چیزا میزاره بنده خدا ناارحتی نداره

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم