2777
2789
عنوان

اونایی که چشمشون ضعیف بود عمل کردن بیان🥹🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روز رفتم برا ویزیت و عکس که اون بستگی به شلوعی دارن طول کشیدنشروز عملم از وقتی پدیرش شدم تا خونه ...

اها پس برای عکس برداری قطره میریزن تو چشم

عزیزم  همون روز اون فردی که عممل میشه با چشم عمل شده میاد بیرون بد نیس؟

چون میگن نور افتاب ضرره

از 

من روزی ک رفتم عکس انداختم دو هفته بعد وقت عمل داد بيمارستان فارابی بودم 

دوسه ساعت کلا روز عمل اونجا بودم ک خود عمل فک کنم ده دقیقه اینطوری بود 

بعدشم باید ی مدت عینک آفتابی بزنی همین 

اندر دل من تو ای نگارا...

سلام 

من ۴ ساله عمل کردم یادمه هربار دکترا نظرشون عوض میشد ک سن باید ۱۸ بشه باید ۲۰ بشه تا ۳۰ هم بهم گفته بودن برای ثباتش دوستم بیمارستان نگاه عمل کرده بود و ۱۸ سالش بود من ۲۰ سالم بود اون زمان زنگ زدم نگاه دیر وقت دادن بهم شانسی زنگ زدم نور دو شعبه داره مطهری و نیایش 

بهم مطهری فرداش وقت دادن دکترم ک رفتم دو روز بعد وقت داد واقعا تبلیغ دکتر نمیکنم حتی بین فامیلیشم شک دارم ک شیخی زاده بود یا شیری یا مشایخی ی ش داشت تو فامیلیش 

من خیلی آدم ترسویی تو دردم درد داشته باشه فرار میکنم ولی خب اینو رفتم و تنها مشکلم این بود ک ۳۰ ثانیه چجوری پلک نزنم ؟ من از ۷ سالگی تا ۲۰ سالگی دائما عینک گذاشتم عینکم نبود دست میکشیدم ب اطراف و راه میرفتم فقط اینو بگم ک دو تا مبل رو ب روی هم بود و من زانوم ب رو به رویی می‌خورد ولی صورتشو نمیدیدم چشام هفت و نیم هست بود ک برات با بتادین پشت پلکتو میزنن ک عین چوب خشک بالا بمونه و تو اتاق ک میری ب گوش دکتر نگاه میکنی اونم کارشو میکنه 

اصلا درد نداره ده روز نور بهم نخورد پای گوشی نبودم ۲ ساعت یبار قطره ریختم اوایلش با قرص خاب میخوابیدم و از ی جایی بعد چون بیکاری و نور نیست همش خاب بودم کمپوت اینام زیاد خوردم و تنها بديش این بود ک من تاحالا لنز نداشته بودم و مامانمم بلد نبود لنز میذاره بعدش و اون اومده بود سر چشمم و داشتم از درد میمردم ک زنگ زدیم ب تلفن شخصی دکتر و راهنمایی کرد و بعد شماره چشام ده از ده شد و تمام من آرزوی عینک آفتابی بدون عینک داشتم و الان انواع و اقسام عینک آفتابی هارو دارم چون واقعا عقدشو داشتم 

عملمم لازِک یا لازَک بود 

ایشالا عمل کنی عشق دنیارو ببری