سلام
من ۴ ساله عمل کردم یادمه هربار دکترا نظرشون عوض میشد ک سن باید ۱۸ بشه باید ۲۰ بشه تا ۳۰ هم بهم گفته بودن برای ثباتش دوستم بیمارستان نگاه عمل کرده بود و ۱۸ سالش بود من ۲۰ سالم بود اون زمان زنگ زدم نگاه دیر وقت دادن بهم شانسی زنگ زدم نور دو شعبه داره مطهری و نیایش
بهم مطهری فرداش وقت دادن دکترم ک رفتم دو روز بعد وقت داد واقعا تبلیغ دکتر نمیکنم حتی بین فامیلیشم شک دارم ک شیخی زاده بود یا شیری یا مشایخی ی ش داشت تو فامیلیش
من خیلی آدم ترسویی تو دردم درد داشته باشه فرار میکنم ولی خب اینو رفتم و تنها مشکلم این بود ک ۳۰ ثانیه چجوری پلک نزنم ؟ من از ۷ سالگی تا ۲۰ سالگی دائما عینک گذاشتم عینکم نبود دست میکشیدم ب اطراف و راه میرفتم فقط اینو بگم ک دو تا مبل رو ب روی هم بود و من زانوم ب رو به رویی میخورد ولی صورتشو نمیدیدم چشام هفت و نیم هست بود ک برات با بتادین پشت پلکتو میزنن ک عین چوب خشک بالا بمونه و تو اتاق ک میری ب گوش دکتر نگاه میکنی اونم کارشو میکنه
اصلا درد نداره ده روز نور بهم نخورد پای گوشی نبودم ۲ ساعت یبار قطره ریختم اوایلش با قرص خاب میخوابیدم و از ی جایی بعد چون بیکاری و نور نیست همش خاب بودم کمپوت اینام زیاد خوردم و تنها بديش این بود ک من تاحالا لنز نداشته بودم و مامانمم بلد نبود لنز میذاره بعدش و اون اومده بود سر چشمم و داشتم از درد میمردم ک زنگ زدیم ب تلفن شخصی دکتر و راهنمایی کرد و بعد شماره چشام ده از ده شد و تمام من آرزوی عینک آفتابی بدون عینک داشتم و الان انواع و اقسام عینک آفتابی هارو دارم چون واقعا عقدشو داشتم
عملمم لازِک یا لازَک بود
ایشالا عمل کنی عشق دنیارو ببری