2777
2789
عنوان

سرگیجه و سردرد

270 بازدید | 34 پست

دوستان ممنون میشم کمکم کنید همسرم سینوزیت داره نمیدونم ربط داره یا نه چشماشم ضعیفه عینک گیزنه که یه مدتیه نمیزنه میگه سرگیجه دارم بالای چشمش پیشونیش درد داره از چی میتونه باشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم دقیقا امروز فوتبال نگاه کرد چن ساعت اینجوری شد

ارره بگو بزنه یام عمل کنه راحت شه اصلا نباید عینک رو برداره خیلییی بده

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ارره بگو بزنه یام عمل کنه راحت شه اصلا نباید عینک رو برداره خیلییی بده

نمیزنه اصلا عزیزم میگه میخوام چیکار بینیمو اذیت میکنه اما بعدش اینجوری میشه سینوزیت هم داره که نگم اونم باید عمل کنه 

نمیزنه اصلا عزیزم میگه میخوام چیکار بینیمو اذیت میکنه اما بعدش اینجوری میشه سینوزیت هم داره که نگم ا ...

البته سینوزیتم کم تاثیر نداره مامانم هروقت زیاد سردرد و سرگیجه میشه میدنه سینوزیتشه گلم

البته سینوزیتم کم تاثیر نداره مامانم هروقت زیاد سردرد و سرگیجه میشه میدنه سینوزیتشه گلم

انشالله تنشون سلامت باشه عزیزم فقط همسرم زود خون دماغ میشه مثلا ببخشید دستشو که میبره دماغش ببخشید گفتم خون دماغ میشه اما عادی نه ها فقط دستشو ببره 

اونم از سینوزیت میتونه باشه خون دماغ شدن ؟البته دست نزنه نه ها دست بزنه دماغش 

اونم از سینوزیت میتونه باشه خون دماغ شدن ؟البته دست نزنه نه ها دست بزنه دماغش

نه مال اون‌نمیشه احتمالا خشک میشه توش بعد دستم ک میکنه برتر میشه 😂بگو پماد آ د بزنه روی گوش پاک کن بماله توی بینیش