خودم نه هنوز راستش فک میکنم خیلی ارزوها دارم خیلی لذت ها از زندگی نبردم راستش از وقتی مرگ اون اقاهه امید جهان که شنیدم به این فک میکنم ممکنه فردایی نباشه دیگه ولی به خودم که فک میکنم من خیلی چیزا دلم می خواسته و میخواد ولی هیچ کدومو تجربه نکردم کاش خدا جون ادما رو قسمتشون زود مردن نباشه اخه ماها نه هممون ولی بعضیامون هنوز حسزت خیلی چیزا به دلمون مونده خب چیکار کنیم نمی تونیم 😓😓😓😓😓😓😓
دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
آنچنان لذت نبردم ولی آرزو به دل هم نماندم. چشمم کلا سیر هست. ولی از آخرت هم میترسم چون قراره مستقیم تشریف ببرم جهنم!! کاش تو خاورمیانه به دنیا نمی اومد یه کشور خارجی به دنیا می اومدم و اینقدر معلمهای دینی با جزییات جهنم رو توضیح نمیدادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!