2777
2789

آنچنان لذت نبردم ولی آرزو به دل هم نماندم. چشمم کلا سیر هست. ولی از آخرت هم میترسم چون قراره مستقیم تشریف ببرم جهنم!! کاش تو خاورمیانه به دنیا نمی اومد  یه کشور خارجی به دنیا می اومدم و اینقدر معلم‌های دینی با جزییات جهنم رو توضیح نمیدادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من نه دوس ندارم دلم میخواد طعم زندگیو بچشم تا به این سن که رسیدم یه بار با دست و بال باز حتی سفر ...

منم مثه تو 

دیگه از اینجا و رسیدن به ارزوهام ناامید شدم 

هر چیزی زمانی داره بگذره دیگه ذوقی نمیمونه، دوس دارم برم اونور 

به هرچی که خاستم نرسیدم ولی بازم خداروشکرمیکنم شایدحکمتی داشته دلم شدیدتنگ شده واسه مامان وبابام اگر ...

مرگ خیلی تلخه یه وقتایی ادم جوری برا این دنیا تلاش میکنهانگار تا همیشه هس ولی یهو یادت میوقته برا چی دارم حرص و جوش میزنم شاید ....

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
خدانکنه عوضش از خدا بخواه رنجاتو تو همین دنیا تموم بشه تا راحتتر زندگی کنی

مگه این دنیا اینجوریه که چیزی از خدا خواستی قبول کنه؟ اگر اینجوری بود که رنجی نبود

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آدم طمع داره، هر چقدر نعمت ببینه باز هم دنبال بقیه ش هست.دخترعمه م چند سالی هست بعد تصادف قطع نخاع ش ...

اون که بله خداروشکر به خاطر تن و بدن سالم که اگه نباشه این دنیا دیگه هیچ معنی برا ادامه زیستن نداره

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
مگه این دنیا اینجوریه که چیزی از خدا خواستی قبول کنه؟ اگر اینجوری بود که رنجی نبود

بله درسته 😓

مرگ خیلی تلخه یه وقتایی ادم جوری برا این دنیا تلاش میکنهانگار تا همیشه هس ولی یهو یادت میوقته برا چی ...

دقیقا 

من که بین دوتا دنیاموندم مامان وبابام اون دنیا 

پسرم وبرادرم این دنیا نمیدونم چه حکمتی داره این همه رنج 

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم