2777
2789
عنوان

حالم از اینکه برای ازدواج مجبورم انقدر بدوئم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 74 پست
با آشنایی یک هفته‌ای عقد کرده ؟😳

اره مام تعجب کردیم خیلی سریع بود سه شنبه قبلی خواستگاری غیر رسمی پنجشنبه رسمی با خانواده اومدن 

این سه شنبه نامزدی و پنجشنبه هم عقد هفته بعد هم ماه عسل میرن مشهد و بعدم سر زندگیشون

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

نمیدونم حرفم درسته یا نه 

ولی بعضی اتفاقا برای بعضی آدما هیچوقت نمی افته

مثلا یه نفر تو حسرت پولدار شدنه ولی سرنوشتش‌ جوریه که صد سالم تلاش کنه باز نمیرسه 

یا مثلا دختر فامیل مون ۷ ساله پشت کنکور مونده تا برسه به پزشکی ولی هنوز نرسیده شایدم سرنوشتش‌ جوریه که تا آخر عمر نتونه برسه 

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بی خیال چقدر برات مهمه.متاهلی همچین پوخی نبود. ولی قبول دارم مردم هی میگن چرا شوهر نمیکنی. بعد ...

خیلی شرایطم سخت شده

با خانوادم نمی‌سازم اصلا

یه کولر نمیتونم روشن کنم حتی

در این حد بی اختیارم

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

اره مام تعجب کردیم خیلی سریع بود سه شنبه قبلی خواستگاری غیر رسمی پنجشنبه رسمی با خانواده اومدن این س ...

دیوونگی محضه.

شایدم از قبل آشنا بودن .

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

دیوونگی محضه.شایدم از قبل آشنا بودن .

فامیل شوهر خواهر دختره اس داماد یعنی یه آشنایی نسبی داشتن از هم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اسی توروخدا برو خجالت بکش 26 سالته پرستاری دم دستم بودی خفه ات میکردم. خیلی به خدا................

به خدا از دور خوب به نظر میاد

با خانوادم دیگه اصلا آبمون تو یه جوب نمیره پیشونیم چروک افتاده تو این سن از بس حرص خوردم

فامیلمونم دخترای ۱۴_۱۵ساله شوهر میدن

خیلی سخته از نزدیک

خیلی شرایطم سخت شدهبا خانوادم نمی‌سازم اصلایه کولر نمیتونم روشن کنم حتیدر این حد بی اختیارم

فکر میکنم همه چیز رو بزرگ میکنی. خب معمولا تو خونه بعضیا میگن کولرو خاموش کن . شوهرم کنی شوهرت میگه 😆 ببین خونه بابا بخدا خیلی بهتر از شوهره . شوهر گیره 

به خدا از دور خوب به نظر میادبا خانوادم دیگه اصلا آبمون تو یه جوب نمیره پیشونیم چروک افتاده تو این س ...

اه اه ۱۴_۱۵ چیه اخه. آپولو هوا نکردن ک. خدایی طرز فکرت اینه؟ تحصیلکرده ای مثلا 

وا سنت ک زیاد نیس بابا. شهرستانی مگه زود ازدواج کنن دخترا؟ تو جامعه باش به خودت برس و ارزش قائل شو. ...

آره زود شوهر میدن

خیلی زود😭

منم اون سنا خواستگار داشتم چون درگیر درس بودم نگفتن بهم

کاش گفته بودن😭