2777
2789
عنوان

حالم از اینکه برای ازدواج مجبورم انقدر بدوئم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 74 پست
به خدا از دور خوب به نظر میادبا خانوادم دیگه اصلا آبمون تو یه جوب نمیره پیشونیم چروک افتاده تو این س ...

خدا خیرت بده دختر .14 و 15 چه به ازدواج . جای من باشی خودتو میکشی.من 37 سالمه مجردم دارم کار میکنم تازه دوباره میخوام تحصیلاتم ببرم بالا کلی برنامه دارم میرم همه جا میگردم.پس من خیلی صبورم. زندگی رو رها کن .تا میتونی خونه نباش .برو کلاس موسیقی نقاشی زبان ورزش.دانشگاه ارشد. تا میتونی استفاده کن .برو سفر برو کوه برو کافه.دختر بعدا حسرت میخوری نمیتونی از جات تکون بخوری .انقدر برا شوهر پرپر میزنی یهو یه دونه زاقارت برمیداری. فکرت باید عوض بشه حرفای ما تاثیر نداره

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
فکر میکنم همه چیز رو بزرگ میکنی. خب معمولا تو خونه بعضیا میگن کولرو خاموش کن . شوهرم کنی شوهرت میگه ...

ته بابا منظورم اینه سر همچین چیز ساده ای هم اختیار دستم نیست

کلا خانوادم مجردی رو تا ۲۰سالگی خوب میدونن

واقعا حس سریار بودن و اضافی بودن دارم

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنی نداری ولی انقذ ناامیدی چرااوکی نمیشه؟

آخه واقعا اوکی نمیشه

پیش اومده سر یه حرف کوچیک بهم خورده

پیش اومده از من خوششون نیاد چندین بار

واقعا غرورم تو این مسیر خرد و خاکشیر شده

اه اه ۱۴_۱۵ چیه اخه. آپولو هوا نکردن ک. خدایی طرز فکرت اینه؟ تحصیلکرده ای مثلا

نه اصلا نمیگم خوبه اصلااا

ولی با ازدواج اونا سن من خیلی بالا به نظر میاد تو فامیل

سرکوفت میزنن

برو خودتو جمع کنم واقعا حالم بهم خورد از طرز فکرت ...فکر کردم بالای ۴۰هستی....اصلا شما که حسرت ازدواج تو ۱۲سالگی را میخوری بیخود کردی درس خوندی و شاغل شدی شوهر میکردی اینقدر آرزو به دل نمی موندی

من حس میکنم چهره و ظاهر خیلی روی ازدواج و خاستگار داشتن تاثیر داره.سعی کن همیشه خوش پوش و تمیز و‌ مر ...

بد نیست ظاهرم

فیلر و اینا هم زدم جدیدا

پیشنهاد دوستی و اینا داشتم قبلا که بیرون میرفتم ولی ازدواج گره کور خورده

البته عقل درست حسابیم ندارم پیشنهاد دوستی رو ول میکردم میرفتیم مجازی آشنا میشدم

خدا خیرت بده دختر .14 و 15 چه به ازدواج . جای من باشی خودتو میکشی.من 37 سالمه مجردم دارم کار میکنم ت ...

محیط اطرافت چطوره؟

آخه محیط اطراف خیلی تاثیرگذاره

من میگم که اگه پول مستقل زندگی کردن داشتم با حتی آزادی داشتم صدسال به ازدواج تن نمیدادم ولی واقعا کلافم از شرایط برام شده سوهان روح

محیط اطرافت چطوره؟آخه محیط اطراف خیلی تاثیرگذارهمن میگم که اگه پول مستقل زندگی کردن داشتم با حتی آزا ...

میگم که انقدر مشغول باش که خونه نباشی.دلمشغولی داشته باش .هزارکار میتونی بکنی .یا حتی اپلای کنی برای ویزای کار.بستگی به خودت داره 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
محیط اطرافت چطوره؟آخه محیط اطراف خیلی تاثیرگذارهمن میگم که اگه پول مستقل زندگی کردن داشتم با حتی آزا ...

تلاشتو بیشترکن استارتر خدابراهرادمی جفتشو افریده شایذ تو تلاشت درست نیست گاهی تلاشمون دستو پازدنه الکیه خودمونم میدونیم بی نتیجس نمیدونم شاید تلاشت اینمدلیه ک تهشم خستت کرده ی دعای بخت بگیر نتیجه میده بنظرم چون خودتم مسری ب ازدواج 

بد نیست ظاهرمفیلر و اینا هم زدم جدیداپیشنهاد دوستی و اینا داشتم قبلا که بیرون میرفتم ولی ازدواج گره ...

خودم با شوهرم دوست بودم و اکثر خاستگارام از همین دوستی بود.

هیشکی مستقیم نمیگفت ازدواج اولش دوست میشن ببینن طرف چطوره و حسی بوجود میاد یا نه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
هـر لـحظـه كه تســـــــلـيـمـم در كارگه تقدير

آرامتر از آهو ،بي بــــــــاك تر از شيــــــرم

هر لحظه كه مي كوشم در كار كنم تدبير

رنـــج از پي رنــــج آيد ،زنجيــر پي زنجيـر

(کاش نکته رو بگیری)