2777
2789

هی بگرد معرف ازدواج پیدا کن راجب فلان سایت همسریابی تحقیق کن

برو سراغ آشنایی

چله بردار

خودت برو با آدما آشنا شو

فلان کن بیسار کن واقعا حالم از این شرایط داره بهم میخوره دیگه حالم از خودم داره بهم میخوره دیگه

اگه تیکه کنایه بقیه و سختی زندگی با خانواده نبود قید ازدواج رو میزدم بره به درک

کاش پول زندگی مستقل رو داشتم ازدواج رو میزدم بره به درککککک😭😭

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادت نمیزارن کار کنی

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

باز خوبه تو فقط برا ازدواج باید بدوئی 

من برا همه چی باید بدوئم 

انگار خدا منو کلا رها کرده 

اصلا نمی بینه منو 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ازدواج خریت باور کن

من ی زمانی حس میکردم مجردی ته دنیاس

الان با و جود سنم  که کم نیست قیدشو زدم

آدم مجرد ی غم داره آدم متاهل هزارتا پس زنرگی سخت نگیر تلاش کن فقط و ی مدت بیخیالش، شو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یمدت رهاش کن فکر نکن بخش میشه

اصلا نمیتونم

تا میام رها کنم فکر نکنم به دختر چندسال کوچیکتر ازم تو فامیل ازدواج میکنه

به خدا به مرگم راضیم دیگه از بس خجالت کشیدم آب شدم از خجالت

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼