ببینید من به عنوان یک آقا زبان محبت و به طرف مقابلم عملی هست عموماً نه کلامی یعنی دوست دارم زیاد کار کنم درآمد زیادی به دست بیارم و به دنبال اون رفاه و سطح زندگی بالایی برای شخص مقابلم فراهم کنم و خوشم نمیاد بشینم یک گوشه و فقط از یکی تعریف تمجید کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام میتونید دو تا رو با هم فراهم کنید چرا تفکیک قائل میشید
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
قراره همین طوری ک از کنارش رد میشی ی جمله عاشقانه بگی
همین کارها رو شوهر ایرانی نکرد که زن ایرانی اون بیرون دنبال محبت و توجه میگرده
💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه