2777
2789
عنوان

کسی هست بخواد از الان خونشو تمیز کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه پس ۴ و نیم منتظرتم

باشه تپلو جان

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
تموم شدددد

ازمنم

فقط لباسارو باید بندازم رو رخت

و ایونو دستمال بکشم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مگه خونه تون و همیشه تمیز نمی کنی؟

چرا ولی دوروزه افسرده بودم دست نزدم  

الانم یه ساعت این وسطا نشستم با پسرم صحبت کردم اونم مشکلات روحی داره  از کار واجب تر بود 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
چرا ولی دوروزه افسرده بودم دست نزدم الانم یه ساعت این وسطا نشستم با پسرم صحبت کردم اونم مشکلات روح ...

ای بابا درک می کنم 

من وسواس گرفتم از بعد ج ن گ . وسواس تمیزی گرفتم 

قبلا هفته ای یک بار تمیز می کردم 

منظورم جارو و دستماله 

سلام در چه حالید خانوما 😬

من خیلی کندم تمیز کاری خونه کل روزمو میگیره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"