2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها اوضاع مالی تون چطوره ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 7559 بازدید | 545 پست
😂😂😂💔اینم موضوع قابل تاملیه😂😂دیه فکر اونجا رو خودت میکردی 😂😂الان واقعا از سربازی ک رفتین راضی ...

نمیدونم چجوری اون روزا رو گذروندم هر وقت فکرشو میکنم پشمام میریزه تو ۸ماه اول کلا ۵روز خونمون بودم 😥فقط چیزی که منو نگه داشت گوشیم همراهم بود 

برادر جان نمیدانی ...

وای خدا چقدر حرفت حق بود و به دلم نشست بچه بودم آرزوم بود یه وسیله ۳۰ ۴۰ ملیونی داسته باشم تو ذهنم ب ...

هعی خواهر همینه 

ما رو کردن موش آزمایشگاهی هر بلائی دلشون خواست سر ما پیاده کردن امتحان کردن ی خدا 

برادر زادهم ۷ سالشه اون روزی میگه عمه من موهام رو میخوام جمع کنم بدم ب بابام برام میخواد فراری بگیره 

بعد گفتم خب من هم میخوام لامبورگینی بگیرم بعد برگشته میگه ت ایران وارد نمیشه 

گفتم خب فراری هم نمیاد 

میگه ک بابام میره خارج از اونا برام میاره😂😂💔بچه طفلی نمیدونه دنیا چقدر بی رحمع

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@heyday‍ 

😂😂پس فک کنم الان پشمی باقی مونده باشه 😂😂

ولی واقعا سخته مخصوصا اینکه خیلی مامانی باشی 

پسر داییم هم ابان سربازیش تموم میشه از ۱ مرداد ۱۴۰۳ تا ۱ ابان ۱۴۰۴ 

انقدر مامانش لوسش میکنه ت همون شهر خودشون هست تازه هر روز هم مامانش رو میبینه هفته ای ۲ شب هم خونه میخوابه 

ولی مگه گوشی میزارن؟این ک فقط ی گوشی نوکیا میزاره  سپاه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

@heyday‍ 😂😂پس فک کنم الان پشمی باقی مونده باشه 😂😂ولی واقعا سخته مخصوصا اینکه خیلی مامانی باشی پس ...

نه من بردم لمسی ما خودمون تامین حفاظت بودیم مارو نمیگشت کسی چون گشتن کار بچه های خودمون بود

من تا برسم خونه ۷۰۰کیلومتر فاصله داشتم ۶.۷تا باید ماشین عوض میکردم آخرین روز که میخواستم برم مرخصی بیام تموم کنم ۵بعد از ظهر شیفتم تموم شد دیگه مغزم نکشید بمونم زدم به جاده ۳صبح رسیدم خونمون😂

برادر جان نمیدانی ...

نه من بردم لمسی ما خودمون تامین حفاظت بودیم مارو نمیگشت کسی چون گشتن کار بچه های خودمون بودمن تا برس ...

خوبه پس پارتی هم داشتی ک چشمم روشن😂😂😂

دیه تموم شدددد فک کنم تا خونه پرواز کردی 

چقدر راه دور بده 😂💔من حوصله ۴۰۰ کیلو متر راه رو ندارم دیه کی میره این همه راه رو 

حالا مهم اینکه ک تموم شده و راحت شدی و داری با خیال راحت زندگی میکنه 

اما کابوسای گاه و بیگاهش دست از سرت بر نمیداره👻👹

هعی خواهر همینه ما رو کردن موش آزمایشگاهی هر بلائی دلشون خواست سر ما پیاده کردن امتحان کردن ی خدا بر ...

اره به خدا دیشب برادر زاده ۹ ساله من داست میگف بزرگه شه کلیشو میفروشه از ایران میره مثل ما نشه💔😅 یعتی دغدغه تو ۹ سالگی اینه از الان فهمیده چه خبره ابنجا و پولدار قراره پولدار بمونه فقریم هم کار کنه فقیر حتی کنکور هم ثابت کرد پول نداری آینده ای نداری 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خوبه پس پارتی هم داشتی ک چشمم روشن😂😂😂دیه تموم شدددد فک کنم تا خونه پرواز کردی چقدر راه دور بده 😂 ...

اره شانس من قسمت بدی افتادم ولی تموم شد 

یه تخت فول آپشن داشتم روبه روم کولر بود بغلم یه شوفاژ دو متری تختمم چون گوشه بود دوربین نمی‌گرفت وقتای بیکار با گوشی بازی میکردم😂ارزشش به اندازه یه هتل ۵ستاره بود اونجا اون تخت😂البته بیشتر مواقع هم شیفت شب بودم 😂

برادر جان نمیدانی ...

ممنون شما لطف داری متوجه ام میفهمم چون خیلی میبینم اطرافم خیلی ها میگن پول اما هیج کس نمیگه ذات و وق ...

پول خوبه ولی باید ببینی اخلاق چی میگه....

راه خودمو پیدا کردم و زندگی خودمو دارم..حرص چیزی وکسی نمیخورم....آروم تلاش می کنم واز زندگیم لذت می برم.....

یه روزیم این آدما پشیمون میشن...

خاطرات سربازیم هست خواستی آدرس تاپیکشو بدم بخونی

اره به خدا دیشب برادر زاده ۹ ساله من داست میگف بزرگه شه کلیشو میفروشه از ایران میره مثل ما نشه💔😅 ی ...

وای خدایا ایت بچه ها از ما بیشتر میفهن😭😂💔میدونه ک اینجا قرار نیست ب جایی برسی 

ولی واقعا اینا بر پایه ناعدالتی بنا شده ک نمونه بارزش کنکوره

اره شانس من قسمت بدی افتادم ولی تموم شد یه تخت فول آپشن داشتم روبه روم کولر بود بغلم یه شوفاژ دو متر ...

اره واقعا قسمت بدی افتادین با این همه امکانات هتل ۵ ستاره ک گیرتون نمی اومد 😂اینم دقیقا حقتونه ک شیفت شب بودین 

اونجا محل عبرت بوده ن محل دامبلو دیمبل ملاعین😂😂

چشمام نمرش ۳ ونیمه قیمتش پایینه😂

واقعا😳

😂😂اون چشما دیه چشم نمیشه فک کنم ب خاطر اون جشما ی پولی هم باید بدیم😂😂💔