2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها اوضاع مالی تون چطوره ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 7559 بازدید | 545 پست
حرفای دلنشینی می زنی ولی اینو متوجه شدم که کسی به ذاتم نگاه نمی کنه.....به کف دستم نگاه می کنه....پر ...

ممنون شما لطف داری 

متوجه ام میفهمم چون خیلی میبینم اطرافم خیلی ها میگن پول اما هیج کس نمیگه ذات و وقتی من میگم ی جورایی مسخره  میکنن اما وقتی ک وارد ماجرا میشن راهی ب عقب ندارن 

فقط هیج وقت نامید نشو مطمئن باش مطمئن باش روزی ب جایی میرسی همون هایی ک داشتن ب دستت نیگا میکردن ک ببینن چی داری دوس دارن برا ی لحظه هم شده بهشون اهمیت بدی 

اونا تازه میدونن چ اشتباهی مرتکب شدن همیشه تلاش کن ن برای کسی دیه یا اینکه خودت رو ب کسی اثبات کنی این مردم همیشه حرف برا گفتن دارن ب هوای بارونی میکن خراب پس فقط سعی کن تلاش کن خودت رو ب خودت اثبات کنی ولاغیر

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

نمیدونم رو چه حسابی اونارو به من سپرده بودنخوشبختانه من نبودم 😂😂😂همه شانسم استفاده شد

😂😂ب حساب اینکه ی نموره چیز😂😂بی حاشیه طوری یا عقلت ب دزدی نمیرسه😂😂یا میترسی از جونت

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا منم من که کلا یه بای بای برا بنز و پنت هوس و سفر خارج و این قلطا کردم تموم شد رفت الان سقف آر ...

😂😂💔💔وای دقیقا منم ویلا شمال رو جا انداختی 

میگه یک میلیارد اینقدر کمه ک نمیشه باهاشون خونه خرید 

یک میلیارد اینقدر زیاده ک نمیشه تا آخر عمر کار کردن ب دست اورد

من حوصله ندارم باید برام بنز بخرن😉من فقط نگاه بکنم دستور بدم راحتتره

😂😂💔چقدر خوب 

اما من نمیتونم 😂😂عاشق کار و فعالیت هستم دلم میخواد جوری بشم ک این داداشم رو یکمی بگی نگی گوشش رو بپیجونم

اینقدر پولش نیس واسه این همه کار😂

😂😂من قناعت میکنم ی جور کنار میام 

ببین ۲ تا کلیه 

۱ قلب 

۱ کبد 

۲ تا چشم 😂😂دیگه چ چیزی داری ب درد بخوره؟

والا هرجا بری کار نیس من کلی دیدم دوره دیدن اما رفتم نیرو نخاستن یا سابقه دار🫤

ببخشید عزیزم فکر کردم برای خیاطی میگی

واسه ی داروخانه.به عنوان کاراموزم بری.یکماهه راه میندازنت.بعد حقوق میدن بهت.

الان داروخانه ای که من کار میکردم.هیچکدوم مدرک نسخه خوانی نداشتن.به عنوان‌کاراموز امده بودن.چندسال همان داروخانه کار کردن..

کاراموزیم خیلی خوبه.ارزش داره

دوچرخه نیس که سوار بشم برم F4فانتومه😂

😂😂قطعات نداره یعنی😂😂

😂😂💔چقدر خوب اما من نمیتونم 😂😂عاشق کار و فعالیت هستم دلم میخواد جوری بشم ک این داداشم رو یکمی بگ ...

من از اولم بابام لوس بارم آورد گفت هرچی خاستی بگو تا زندم انحام میدم دور ازجونش گفت اگه نبودم برات میزارم که راحت باشی نزاشت از اول کار کنم فقط توی تفریح و کلاس و باشگاه غرق بودم الانم که بخودم اومدم میبینم واقعا حوصله کار ندارم 

من از اولم بابام لوس بارم آورد گفت هرچی خاستی بگو تا زندم انحام میدم دور ازجونش گفت اگه نبودم برات م ...

منم بابام نمزاره کار کنم میگم اصلا تا آخر عمر ازدواج نکنین من خودم خرجیتون رو میدم 😭😭اما من دلم میخوادشاعل باشم خودم کار کنم با پول خودم برا خودم همه چی بگیرم ب نظرم اینجوری ی لذت دیه ای داره ک خودت ب دست آوردی و برای خودت خرج میکنی

منم بابام نمزاره کار کنم میگم اصلا تا آخر عمر ازدواج نکنین من خودم خرجیتون رو میدم 😭😭اما من دلم می ...

نه دبکه من گیر ی آدم اومدم اونم حساس کلا نظرش عین بابام برای همین لوس و بدون مسولیت بار اومدم 

یدونه فشنگش اندازه ۳۰سانته من اونو کجام جا میکردم با اون همه دوربین و مسائل امنیتی😂😂🤣🤣🤣😂😂

😂😂😂💔اینم موضوع قابل تاملیه😂😂

دیه فکر اونجا رو خودت میکردی 😂😂

الان واقعا از سربازی ک رفتین راضی هستین؟🤷🏼‍♀️

😂😂💔💔وای دقیقا منم ویلا شمال رو جا انداختی میگه یک میلیارد اینقدر کمه ک نمیشه باهاشون خونه خرید ی ...

وای خدا چقدر حرفت حق بود و به دلم نشست بچه بودم آرزوم بود یه وسیله ۳۰ ۴۰ ملیونی داسته باشم تو ذهنم بوگاتی بود با این قیمت البت الانم سوار موتور هوندا😅💔🤌😎یعتی هیشکی مثل ما هشتادمین نابود شدن آینده و جوونی و زندگیشون ندید 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

نه دبکه من گیر ی آدم اومدم اونم حساس کلا نظرش عین بابام برای همین لوس و بدون مسولیت بار اومدم

خیلی خوبه ایشالا همیشه پایدار باشین 

دانلود یکی از این آدما لطفا😂(شوخیدم من مردم خودمم ظاهر شبیه خانوما اما خب باطنم 😂🤷🏼‍♀️نمیدونم اما خودم میخوام بدون منت پسر مردم برا خودم خونه و ماشین و ویلا بخرم )