2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها اوضاع مالی تون چطوره ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 7559 بازدید | 545 پست
فقط دیوار خراب نشه خسارت بزنیم😂

ن ب خدا دیوار خراب نمیشه اصلا ب دیوار خونه خودمون میزنم😂😂ت پولش رو بدههه نگران این چیزا نباش تهش اگه خسارت زدم یکی از کلیه هات رو میفروشیم😂😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولدارم بابا (وی درحال قانون جذب😭)

😂😂بیا با هم جذب کنیم خواهرم 

یاد کارتون ماشین ها افتادم ک کشتی ی آهن ربا بزرگ داشت هر چی آهن بود رو جذب میکرد 

الان نیاز ب ی آهن ربا با همون مقدار جذب دارم😂😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

افتضاح هی من بدو پول بدو من بدو خونه بدو من بدو ماشین بدو من بدو طلا بدو هی من بدو ارزوهام بدو هی من ...

😂💔چقدر خوب گفتی چقدر دوس داشتم 

ته این بدو بدو ها کفشمون هم پاره میشه باز خرج میزاره 

برا من ک هر چی بود تمام آرزو و طلا و ماشین و خونه سوار ی لیموزین با کلی لیموناد شدن از کنارم هم رد شدن ی بوق زدن و بای بای کردن و مسیرشان رو ب سمت مریخ کج کردن😂😂💔شاید هم رفتن دنیای موازی

دوتا جنگنده مسلح که اگه اتفاقی میفتاد باید در عرض ۵دقیقه هوامیشدن 😂من که برای مرخصی پایان دوره اومد ...

واو چ خفن😍😂شغل هیجانی میدوس 

اگه اونجا میبودین😈شما هم الان جزوی از اون بنده خدا ها بودین ک آب خنک هم خوردن

ن ب خدا دیوار خراب نمیشه اصلا ب دیوار خونه خودمون میزنم😂😂ت پولش رو بدههه نگران این چیزا نباش تهش ا ...

میخای کلا همه رو ی جا بفروش بره😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

تا چندسال پیش کاملا تمام خرجام با پدرجان بود الانم همسرجان تمام و کمال پرداخت میکنن و در رفاه هستم خ ...

خدا رو شکر ب سلامتی😂😍

اما خب دلم نمیخواد اینجوری بشه من نمیخوام شوور کنم من باید زن بگیرم چون میخوام براش خونه بخرم ماشین بخرم😂😂😂

خودم برا خودم بنز میخرم من عرضه شو دارم😂😂

ولی ی چیزی ک خیلی شنیدم میگن ک مگه قبلش نامردی ک مرد بشی ب نظرم بهتره از این منظر نیگا کنیم ک تجربه ...

حرفای دلنشینی می زنی ولی اینو متوجه شدم که کسی به ذاتم نگاه نمی کنه.....به کف دستم نگاه می کنه....پر باشه تحویلم می گیرن ونباشه........

واو چ خفن😍😂شغل هیجانی میدوس اگه اونجا میبودین😈شما هم الان جزوی از اون بنده خدا ها بودین ک آب خنک ...

نمیدونم رو چه حسابی اونارو به من سپرده بودن

خوشبختانه من نبودم 😂😂😂همه شانسم استفاده شد

برادر جان نمیدانی ...

😂💔چقدر خوب گفتی چقدر دوس داشتم ته این بدو بدو ها کفشمون هم پاره میشه باز خرج میزاره برا من ک هر چی ...

به خدا منم من که کلا یه بای بای برا بنز و پنت هوس و سفر خارج و این قلطا کردم تموم شد رفت الان سقف آرزوهام شده پراید که بعید میدونم با ابن حقوق و قیمتا تا ۳۰ تا دیگه برسم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

میخای کلا همه رو ی جا بفروش بره😂

اینم خوبه😂😂ببین چقدر ثواب هم میکنی حداقل تا الان ک ب درد کسی نخوردی هنوز هم دیر نشده ی بخشی از پول رو هم ک گیرم میاد میدم بچه های بهزیستی برات خیرات میکنم 

همچین ادم سخاوت مندی ام من😂😂

خدا رو شکر ب سلامتی😂😍اما خب دلم نمیخواد اینجوری بشه من نمیخوام شوور کنم من باید زن بگیرم چون میخوا ...

من حوصله ندارم باید برام بنز بخرن😉من فقط نگاه بکنم دستور بدم راحتتره

اینم خوبه😂😂ببین چقدر ثواب هم میکنی حداقل تا الان ک ب درد کسی نخوردی هنوز هم دیر نشده ی بخشی از پول ...

اینقدر پولش نیس واسه این همه کار😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم