الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
افتضاح هی من بدو پول بدو من بدو خونه بدو من بدو ماشین بدو من بدو طلا بدو هی من بدو ارزوهام بدو هی من ...
😂💔چقدر خوب گفتی چقدر دوس داشتم
ته این بدو بدو ها کفشمون هم پاره میشه باز خرج میزاره
برا من ک هر چی بود تمام آرزو و طلا و ماشین و خونه سوار ی لیموزین با کلی لیموناد شدن از کنارم هم رد شدن ی بوق زدن و بای بای کردن و مسیرشان رو ب سمت مریخ کج کردن😂😂💔شاید هم رفتن دنیای موازی
ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
😂💔چقدر خوب گفتی چقدر دوس داشتم ته این بدو بدو ها کفشمون هم پاره میشه باز خرج میزاره برا من ک هر چی ...
به خدا منم من که کلا یه بای بای برا بنز و پنت هوس و سفر خارج و این قلطا کردم تموم شد رفت الان سقف آرزوهام شده پراید که بعید میدونم با ابن حقوق و قیمتا تا ۳۰ تا دیگه برسم
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
اینم خوبه😂😂ببین چقدر ثواب هم میکنی حداقل تا الان ک ب درد کسی نخوردی هنوز هم دیر نشده ی بخشی از پول رو هم ک گیرم میاد میدم بچه های بهزیستی برات خیرات میکنم
همچین ادم سخاوت مندی ام من😂😂
ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅