2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها اوضاع مالی تون چطوره ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 7561 بازدید | 545 پست
باید کد معرف بزنی تا بده حتما؟

مهلتش تا آخر مرداد بود دیگه تموم شد

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

عالی یعنی بی‌نظیررررر بک ساعت دیگه پروازم به مقصد دوبای می‌پرن از اونور برای ی قرارداد باید خودم برس ...

😐😐وای جدی میگی 

یعنی ت با این حال ناراضی هستی😐برگاااام

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐وای جدی میگی یعنی ت با این حال ناراضی هستی😐برگاااام

مشتی من به گور جد ابادم بخندم اگر انقدر داشته باشم کنایه زدم 

به جز ماشین واقعا من از 207 خوشم نمیاد آقا من لندکروز می‌خوام 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

تنها نیستی عزیزم منم باهاتم 😂🤚

بیا با هم بریم سر ب بیابون بزاریم😭😂💔

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

من ادم بدبختیمشبا پابرهنه میخوابموقتی ب دنیا اومدم مردم فارسی حرف میزدن تا 2 سالگی دندون نداشتم وقتی ...

😂😂💔💔

من کچل نبودم اما خب نمیتونستم راه برم مشکل داشتم ک تا ۷ ماهگی بر طرف شد تا ۱ سالگی هر اتفاقی برام میافتاد همش گریه میکردم نمیتونستم جواب بقیه رو بدم انقدر ک نازک نانرجی بودم

سعی کن غرورت اجازه بده 🤧

😂😂💔دیه ت این مدت له شده 

دبیرستان ما معلماش حرفه ای نبودن.ولی خصوصی یاد بگیری استادتم خوب باشه عالی پیش میری.همه چیزم یادداشت ...

والا هرجا بری کار نیس 

من کلی دیدم دوره دیدن اما رفتم نیرو نخاستن یا سابقه دار🫤

دقیقا یه احساس سردرگمی و بلاتکلیفی دارم که نمیدونم باید چیکار کنم احتمالا بحران ۱۸ سالگیه 😂

اره اره تا ۲۰ سالگی فک میکنم هست بعدا ب مرور درمان میشه😂💔

من همه چی دارم ولی یه مشکلی هست نمیشه استفاده کرد نمیتونم بگم شناسایی میشم

چرا نمی تونین بگین 

اینجا همه خودمونی هستن 

در گوشی بگین 

باو میدونین من کنجکاوم دارین با این احساس لطیف من بازی میکنین😂💔

😣😣سخت بهتره بگم مرگ اوره واقعا برا من یکی اما خب چرا سربازی رفتین🤷🏼‍♀️الان کار کردن شده پارتی با ...

مگه میشه سربازی نرفت؟....اجباره اجبار...به قول خودت کارآزاد سرمایه میخواد....پس مجبوری  بری خدمت تا بتونی شغل بدست بیاری....

تواین یک سال رفتم جایی کار حقوقش کم بودوورفتم یه شرکت خصوصی....اون شرکت هم توسررسید قرارداد واسه این حقوق رو افزایش نده ما قراردادی ها رو بیرون کرد.....بعدش رفتم واسه مردم کار....الان تازه یه جای دولتی قبول شدم برم سرکار.....تواین مدت با قناعت چند ست طلا خریدم وسرمایه گذاری کردم....انشاالله چند ماه دیگه هم ماشین می خرم....

مگه میشه سربازی نرفت؟....اجباره اجبار...به قول خودت کارآزاد سرمایه میخواد....پس مجبوری بری خدمت تا ...

اکه کار آزاد باشه اره 

داداشای من نرفتن گفتن میخریم 

ولی خب چون کار دولتی میخواستین برین واجب بوده 

چقدر بعضی ها شرکت ها بی رحمن 

وقتی ی دانشجو ک درسش تموم میشه و سربازی میره چرا ب این فکر نمیکنن ک وقتی درسش تموم شد این ادم نیاز ب کار داره 

وقتی این همه تشویق ب ازدواج میکنین نمیگین باید ی سرمایه اولیه داشته باشه هزینه عقد و عروسی کم کم ۱ تومن خرجه 

انشتلا ب زودی خونه و ماشین بخرین و بهترین ازدواج رو با فردی ک قدردان تلاشاهاتون هست ازدواج کنین 

اره حتما بتونم میخرم ملک خیلییی رشد داره

اره گلم کار خوبی میکنی 

انشالله قبولی

اانشالله عزیزم محتاجم ب دعاهاتون😭

ایشالا شما هم بهترین ها براتون رقم بخوره 

مشتی من به گور جد ابادم بخندم اگر انقدر داشته باشم کنایه زدم به جز ماشین واقعا من از 207 خوشم نمیاد ...

😂💔😭هعییییی خواهر خدا رو شکر کن ۲۰۷ رو داری الان قیمتش نزدیک ب ۱ تومن 

من همونم ندارم

منم دلم لامبورگینی میخواد😐😐💔😂