2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها اوضاع مالی تون چطوره ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 7559 بازدید | 545 پست
فقط دیوار خراب نشه خسارت بزنیم😂

ن ب خدا دیوار خراب نمیشه اصلا ب دیوار خونه خودمون میزنم😂😂ت پولش رو بدههه نگران این چیزا نباش تهش اگه خسارت زدم یکی از کلیه هات رو میفروشیم😂😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پولدارم بابا (وی درحال قانون جذب😭)

😂😂بیا با هم جذب کنیم خواهرم 

یاد کارتون ماشین ها افتادم ک کشتی ی آهن ربا بزرگ داشت هر چی آهن بود رو جذب میکرد 

الان نیاز ب ی آهن ربا با همون مقدار جذب دارم😂😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

افتضاح هی من بدو پول بدو من بدو خونه بدو من بدو ماشین بدو من بدو طلا بدو هی من بدو ارزوهام بدو هی من ...

😂💔چقدر خوب گفتی چقدر دوس داشتم 

ته این بدو بدو ها کفشمون هم پاره میشه باز خرج میزاره 

برا من ک هر چی بود تمام آرزو و طلا و ماشین و خونه سوار ی لیموزین با کلی لیموناد شدن از کنارم هم رد شدن ی بوق زدن و بای بای کردن و مسیرشان رو ب سمت مریخ کج کردن😂😂💔شاید هم رفتن دنیای موازی

دوتا جنگنده مسلح که اگه اتفاقی میفتاد باید در عرض ۵دقیقه هوامیشدن 😂من که برای مرخصی پایان دوره اومد ...

واو چ خفن😍😂شغل هیجانی میدوس 

اگه اونجا میبودین😈شما هم الان جزوی از اون بنده خدا ها بودین ک آب خنک هم خوردن

ن ب خدا دیوار خراب نمیشه اصلا ب دیوار خونه خودمون میزنم😂😂ت پولش رو بدههه نگران این چیزا نباش تهش ا ...

میخای کلا همه رو ی جا بفروش بره😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

تا چندسال پیش کاملا تمام خرجام با پدرجان بود الانم همسرجان تمام و کمال پرداخت میکنن و در رفاه هستم خ ...

خدا رو شکر ب سلامتی😂😍

اما خب دلم نمیخواد اینجوری بشه من نمیخوام شوور کنم من باید زن بگیرم چون میخوام براش خونه بخرم ماشین بخرم😂😂😂

خودم برا خودم بنز میخرم من عرضه شو دارم😂😂

ولی ی چیزی ک خیلی شنیدم میگن ک مگه قبلش نامردی ک مرد بشی ب نظرم بهتره از این منظر نیگا کنیم ک تجربه ...

حرفای دلنشینی می زنی ولی اینو متوجه شدم که کسی به ذاتم نگاه نمی کنه.....به کف دستم نگاه می کنه....پر باشه تحویلم می گیرن ونباشه........

واو چ خفن😍😂شغل هیجانی میدوس اگه اونجا میبودین😈شما هم الان جزوی از اون بنده خدا ها بودین ک آب خنک ...

نمیدونم رو چه حسابی اونارو به من سپرده بودن

خوشبختانه من نبودم 😂😂😂همه شانسم استفاده شد

برادر جان نمیدانی ...

😂💔چقدر خوب گفتی چقدر دوس داشتم ته این بدو بدو ها کفشمون هم پاره میشه باز خرج میزاره برا من ک هر چی ...

به خدا منم من که کلا یه بای بای برا بنز و پنت هوس و سفر خارج و این قلطا کردم تموم شد رفت الان سقف آرزوهام شده پراید که بعید میدونم با ابن حقوق و قیمتا تا ۳۰ تا دیگه برسم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

میخای کلا همه رو ی جا بفروش بره😂

اینم خوبه😂😂ببین چقدر ثواب هم میکنی حداقل تا الان ک ب درد کسی نخوردی هنوز هم دیر نشده ی بخشی از پول رو هم ک گیرم میاد میدم بچه های بهزیستی برات خیرات میکنم 

همچین ادم سخاوت مندی ام من😂😂

خدا رو شکر ب سلامتی😂😍اما خب دلم نمیخواد اینجوری بشه من نمیخوام شوور کنم من باید زن بگیرم چون میخوا ...

من حوصله ندارم باید برام بنز بخرن😉من فقط نگاه بکنم دستور بدم راحتتره

اینم خوبه😂😂ببین چقدر ثواب هم میکنی حداقل تا الان ک ب درد کسی نخوردی هنوز هم دیر نشده ی بخشی از پول ...

اینقدر پولش نیس واسه این همه کار😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم