افتضاح هی من بدو پول بدو من بدو خونه بدو من بدو ماشین بدو من بدو طلا بدو هی من بدو ارزوهام بدو هی من ...
😂💔چقدر خوب گفتی چقدر دوس داشتم
ته این بدو بدو ها کفشمون هم پاره میشه باز خرج میزاره
برا من ک هر چی بود تمام آرزو و طلا و ماشین و خونه سوار ی لیموزین با کلی لیموناد شدن از کنارم هم رد شدن ی بوق زدن و بای بای کردن و مسیرشان رو ب سمت مریخ کج کردن😂😂💔شاید هم رفتن دنیای موازی
ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
😂💔چقدر خوب گفتی چقدر دوس داشتم ته این بدو بدو ها کفشمون هم پاره میشه باز خرج میزاره برا من ک هر چی ...
به خدا منم من که کلا یه بای بای برا بنز و پنت هوس و سفر خارج و این قلطا کردم تموم شد رفت الان سقف آرزوهام شده پراید که بعید میدونم با ابن حقوق و قیمتا تا ۳۰ تا دیگه برسم
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
اینم خوبه😂😂ببین چقدر ثواب هم میکنی حداقل تا الان ک ب درد کسی نخوردی هنوز هم دیر نشده ی بخشی از پول رو هم ک گیرم میاد میدم بچه های بهزیستی برات خیرات میکنم
همچین ادم سخاوت مندی ام من😂😂
ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅