2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها اوضاع مالی تون چطوره ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 7561 بازدید | 545 پست
😂😂چقدرم مقدسواقعا حوصله سر بره بدی رو برجک واستی ادم ها رو دید بزنی ماشین ها رو نیگا کنیب قول دادا ...

من ۵.۳۰ظهر میرفتم تا ۸صب فردا باید بیدار میموندیم دوربین‌دوربینارو نگا میکردی یه نفر تو دوربین به من نگاه می‌کرد واقعا روزای چرتی بود نیم ساعت آخر بیشتر از همه اون ۱۳ساعت طول میکشید😂

برادر جان نمیدانی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکه کار آزاد باشه اره داداشای من نرفتن گفتن میخریم ولی خب چون کار دولتی میخواستین برین واجب بوده چقد ...

سربازی رفتن کنارسختیاش مردت می کنه.....

دلسوزی بکنن؟؟؟به جای این که کمکت کنن لهت می کنن واز روت رد میشن...

جامعه اصلا برای مردایی که اول راهن احترام قائل نمیشه....هم جنسای خودت این پسرا رو آدم حساب نمی کنن....

باورت میشه وقتی از سربازی اومدم همین آدما بهم میگفتن لباس عروسک بپوش جلوی رستوران برقص.....

چه قدر این حرف درد داشت؟

من ۵.۳۰ظهر میرفتم تا ۸صب فردا باید بیدار میموندیم دوربین‌دوربینارو نگا میکردی یه نفر تو دوربین به من ...

😂😂😂خوبه خاطره های قشنگی ب جا مونده 

مثل اون ی ربع آخر مدرسه ک ب اندازه کل ۸ ساعت بود 

امیدوارم هیج دختری تجربه نکنه سربازی رو😂😂(الهی امین)

ولی چ کیفی میده لب مرز باشی😂هر آن فک کنی قراره بمیری هیجان بالایی داره

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

سربازی رفتن کنارسختیاش مردت می کنه.....دلسوزی بکنن؟؟؟به جای این که کمکت کنن لهت می کنن واز روت رد می ...

خدایی راس میگی اینو تجربه کردم باید پیش یه عده اشغال که دو هزار نمیرزن بری اونم برات طاقچه بالا بزاره 

برادر جان نمیدانی ...

😂😂😂خوبه خاطره های قشنگی ب جا مونده مثل اون ی ربع آخر مدرسه ک ب اندازه کل ۸ ساعت بود امیدوارم هیج ...

هواپیمای میلیون دلاری مسولیتش با من بود هزار نفر میمدن بالا سر هواپیما کار انجام میدادن یه چیزی میشد کل شهرمون می‌میفروختیم نمیشد تاوانشو بدیم😂

برادر جان نمیدانی ...

خدایی راس میگی اینو تجربه کردم باید پیش یه عده اشغال که دو هزار نمیرزن بری اونم برات طاقچه بالا بزار ...

بعضیاشون جوری رفتار می کنن که حالت از همه سون بهم میخوره....این جا پر استاتیک نا برابری مرد وزن هستش ....ولی حرف حق اینه که این روزگار با مردا سازگارنیست

😂😂💔💔من کچل نبودم اما خب نمیتونستم راه برم مشکل داشتم ک تا ۷ ماهگی بر طرف شد تا ۱ سالگی هر اتفاقی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)

سربازی رفتن کنارسختیاش مردت می کنه.....دلسوزی بکنن؟؟؟به جای این که کمکت کنن لهت می کنن واز روت رد می ...

ولی ی چیزی ک خیلی شنیدم میگن ک مگه قبلش نامردی ک مرد بشی 

ب نظرم بهتره از این منظر نیگا کنیم ک تجربه های قابل توجهی ب جا می زاره ک ارزشمند

ب نظرم این ک ادم ت سن پایین تر ی سری سختی ها رو متحمل بشه خیلی خوبه چون اگه همون سختی ت سن بالا تر بیاد سراغش شاید براش خیلی گرون تر تموم میشه 

واقعا جامعه خیای سخت گرفته ب ما جوونا

و اینکه پشتوانه نداشته باشی مخصوصا مالی راه سختی پیش رو داری 

میگه ک یکی در ناز و نعمت خلق گشته یکی شرمنده خلق گشته یکی صد آرزو دارد ک دادی یکی یک آرزو دارد ندادی 

قضیه ماست 

درسته جوون های الان  و دخترا یکی از دغدغه های مهم شون پوله 

ولی من ادم های جورواجور دیدم و ت خانواده نسبتا مرفه ای بزرگ شدم انقدر پول در اختیارم گذاشتن  ک حسرت نخورم ولی تنها جیزی ک فهمیدم اینه ک ی سری چیزا با پول خریدنی نیست درسته منم پول برام مهمه اما چ افرادی ک ی شبه ب بلند ترین قله رسیدن و چ افرادی ک ی شبه ورشکست و نابود شدن 

اما ب این نتیجه رسیدم ذات خریدنی نیست شرف خریدنی نیست شخصیت خریدنی نیست و ی ادم این ویژگی هاش ب راحتی تغییر نمیکنه  اما پول ک ی چیز صرفا مادی هر روز در حال تغییر 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

هواپیمای میلیون دلاری مسولیتش با من بود هزار نفر میمدن بالا سر هواپیما کار انجام میدادن یه چیزی میشد ...

😂😂اون هواپیما چی بود 

زود تر میگفتی نقشه دزدی رو میکشیدیم دیه😂😂ب پولش نیاز داشتم باو 

فک کن اگه اتفاقی می افتاد اگه کلیه های کل مردم شهرتون رو با تمام دارایی ها رو میفروختی بازم کم میاوردی😂😂

😂😂😂دیه اون ماشین ب دردت نمیخوره میتونی قلب بفروشی وصیت کنی پولش رو بدن ب من منم قول میدم برم پرای ...

فقط دیوار خراب نشه خسارت بزنیم😂

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

افتضاح هی من بدو پول بدو من بدو خونه بدو من بدو ماشین بدو من بدو طلا بدو هی من بدو ارزوهام بدو هی من بدو جوونیم بدو😅💔

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

😂😂اون هواپیما چی بود زود تر میگفتی نقشه دزدی رو میکشیدیم دیه😂😂ب پولش نیاز داشتم باو فک کن اگه ات ...

دوتا جنگنده مسلح که اگه اتفاقی میفتاد باید در عرض ۵دقیقه هوامیشدن 😂

من که برای مرخصی پایان دوره اومدم دو روز بعدش یکیشون چیز شد ]البته نه محل پست ما[کلی ادم رفتن ز.ندان کلی هم خلع درجه شدن خوشبختانه من نبودم😁

برادر جان نمیدانی ...