2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها اوضاع مالی تون چطوره ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 7562 بازدید | 545 پست
اخرای ده هشتادم و فعلا از بابا پول میگیرماما یکم که بزرگتر شدم حتماا خودم کار میکنم، اینطوری بیشتر د ...

درسته زیر ۱۷ سالی ولی معلومه پخته تری نسبت به همسن و سالات افرین 👍🏻

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

والا صفر 😂😂البته خرجی ندارم فعلا بابام بهم پول میده😂

😭😂منم 

همون خرجی ک نداری کلی خرج برا باباته😂😂غرور زنونم اجازه نمیده از بابام پول بگیرم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمممممممم خیلی داغونم همش میگم یعنی قراره آینده ما چی بشه با این اوضاع و قیمت های نجومی

هیچی بلاگری گزینه اخره که مطمئن تره 

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

ماشالله دست من دائم تو جیب ددی هست🤪🤪🤣🤣

😂😂منم چاره ای ندارم خواهر دستم ت جیبشه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😭😭💔منم منم امیدوارم فقط امسال دانشجو بشم برم سر کار فقط ب این امید زنده ام من پول ک حسابم زیر ۵۰۰ ...

وای منم

یعنی همینکه سر یه کاری مشغول بشم حقوق بخور نمیر هم داشته باشه قبوله

خیلی حس بدی دارم 18 سالم شده هنوز دارن خرجمو میدن

میخوام ازشون جدا شم عذاب وجدان دارم

خدا کنه هممون دستمون با کار مورد علاقه امون پر بشه

😂😂منم چاره ای ندارم خواهر دستم ت جیبشه

باریکلا🎀🌸🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

ماشین بدی نیس ولی واسه تو دیوار زدن خوبه😂

😂😂ت دیوار زدن ن بهتره بگی ت دره انداختن 

اما خب ب این فکر کن ما پول همون رو هم نداریم😂💔پس اونایی ک پراید دارن از ما پولدار ترن

افرین افرین ای کاش بابای منم اجازه میداد برم سر کار معتقد شما هیچی کم نداری و هر وقت چیزی خواستی ب خ ...

حالا که نمیذاره بری سرکار 

خب بگیر ازش پس انداز کن یکم

پس انداز از نون شب واجب تره بنظر من

کلاسا و دوره های مختلف برو

بی مهارت نمون تو خونه

(الله)

درسته زیر ۱۷ سالی ولی معلومه پخته تری نسبت به همسن و سالات افرین 👍🏻

مرسی ، خیلی خوشحالم کردی با پیامت 😍

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

من یارانه هم ندارم هعیییی😑😂(البته ۱میلیون دارم ولی نمیشه ازش استفاده کرد قرض دادم به کسی)

😂💔چرا خب 

من ۱۰ تومن قرض داده بودم ب داداشم ک گرفتم ازش ۷ تومن هم گذاشتم ۳ روز پیش طلا گرفتم 

😂😂😂 همه همدردیم.من ۵۰۰ تومن دارممنتها با ۲۳ سال سن

😂😂😭😭💔💔وای خدایا چرا هر بلائی هست سر ما نازل میشه

آی گفتی. حقوق سی تومن واس انجام همه کارای خونه نمیصرفه کارگرم از من بیشتر میگیره. باید دنبال کار بگر ...

خدایی خانه داری زحمت داره.منم شدید کار میکردم.دیدم اصلا به چشم نمیام عادیه براشون.کمتر کردم.

کار خوبه.یه کار خوب با محیط خوب.

من رفتم یه جا کار کنم.کارگاه خیاطی بود

انقدر بی ادب بودن و سیگار میکشیدن فقط یک روز موندم.بعدش بهانه اوردم نرفتم.

ماشین رو ولشمن عقده اسکیت کفشی دارمهی مرگ. میخام همه مردن جز من

😍🥺🥺وای منم میدوستم 

بچه بودم اسکیت داشتم 

اما دلم میخواد

دلم اسکوتر برقی میخواد😭😭

منم مرگ میخوام