2777
2789
عنوان

کیا پدر مادراشونو با اسم صدا میزنن

163 بازدید | 16 پست

حس قشنگیه ب نظرم 

منو خواهرم ابدا اینجور نبودیم تا پسرم دنیا اومد و اسم هاشونو گفت با ی جون بعد همه گفتیم وای چ باحاله چ بامزه میشه دیگه مون تو ذهنش 

الآنم بخوایم شوخی کنیم یا حرصی میشم با اسم صداشون میزنم🤣اصلنم بی ادبی نیست ب نظرم 

تازه بابام کیفم می‌کنه جلو دوستاش🤣

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه حس صمیمیت منتقل میکنن منم دوست دارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من مامانم میگفت تو جمع نگو مامان بگو فلانی جون فکر کنن من جوونم البته قبلا میگفت خخ

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حس صمیمیت منتقل میکنن منم دوست دارم

اره دقیقا 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

پسر بزرگ من بود همه محل میدونستن اسم من چیه 

الان بزرگ شد میگه مامان 

شوهر خاله من ولی پدرو مادر رو ب اسمشون میگه تهش یه جون میزاره

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

مامان من شخصا میخورتم اگه اینجوری صداش بزنم

قبلا عادت داشتم عمومو به اسم صدا میزدم. کلا ۸ سال اختلاف داشتیم. ان چنان مامانم بهم توپید

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من مامانم میگفت تو جمع نگو مامان بگو فلانی جون فکر کنن من جوونم البته قبلا میگفت خخ

مادرمن سنش کم بود مادربزرگ شد بعد دایی جانم هی اذیتش میکرد می‌گفت بهش ننه فلانی شدی بعد ک پسرم اسمشو با جون گفت مادرم گفت بیا از لج تو ی جوری صدام می‌کنه نوه ام انگار خواهرشم🤣

مادرمن سنش کم بود مادربزرگ شد بعد دایی جانم هی اذیتش میکرد می‌گفت بهش ننه فلانی شدی بعد ک پسرم اسمشو ...

خخخخ ماشالله به پسرت خدا جفظش کنه

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

فکر کن من به پدرم بگم حاج حسن 😬👩‍🦯👩‍🦯

انقدر باحاله 

من وقتایی ک کیفم کوکه علی جون زیباجون صداشون میزنم وقتایی ک جدیم بابا مامان میگم 

من خوشم نمیاد. در عین صمیمی بودن باید جذبه و برش پدر مادری هم حفظ شه

پسر من اومد جذبه همه رو زیر سوال برد 

پسر بزرگ من بود همه محل میدونستن اسم من چیه الان بزرگ شد میگه مامان شوهر خاله من ولی پدرو مادر رو ب ...

اره پسر من تو خیابون صدام می‌کنه بدون جون 🤣شوهرم عصبانی میشه 

ولی برا پدرمادرم جون میزاره 

مامان من شخصا میخورتم اگه اینجوری صداش بزنمقبلا عادت داشتم عمومو به اسم صدا میزدم. کلا ۸ سال اختلاف ...

سخت نگیرید ماهم نمیگفتیم هیچوقت از وقتی پسرم گفت روی ماهم باز شد 

ولی بقیه چپ چپ نگاه میکنن 

تو مزار بودیم بعد پسرم گفت زیباجون دستمو بگیر عموی مامانم معلمه چپ چپ ب من نگا کرد🤣