2777
2789
عنوان

این کاره مرده یعنی خیانته(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 63 پست

چرا مهمه برات  زن داره نداره  از اول  نباید   فالوش میکردی  یا  استیکر میزاشتی  هزار فکر خیال کرده  چکاریه    عزیزم هر چی باشه  غریبه هست  کارتون  درست نی      بی خیال  کنجکاوری نکن   

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا نشد که زندگی شو بهم بزنی اشکال نداره فیلم بر دار و.... اینا عروشیت فکر کنم پیج داشته باشند د ...

با تلاش همه چیز بدست میاد استاتر غصه نخور اصلا ملی زندگی مونده که بشه از هم داغون کرد اصلا غصه نخوری ها آفرین

دختری از جنس دریا 

ای بابا نشد که زندگی شو بهم بزنی اشکال نداره فیلم بر دار و.... اینا عروشیت فکر کنم پیج داشته باشند د ...

زنه میگه ما خیلی عاشق همیم اون اصلا همچین آدمی نیست حتی اگه خیانت کنه با صدنعرم بخوابع بازم دوسش دارم تهش باز میگرده پیش خودم بعدشم تو به فکر زندگی خودت باش ما خداروشکر زندگیمون خوبه

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

چرا مهمه برات زن داره نداره از اول نباید فالوش میکردی یا استیکر میزاشتی هزار فکر خیال کرده ...

حالا اون حق داشت بهم پیام داد؟  کارش خیانت بوده؟

زنه میگه ما خیلی عاشق همیم اون اصلا همچین آدمی نیست حتی اگه خیانت کنه با صدنعرم بخوابع بازم دوسش دار ...

ای بابا بیخیال بیا بریم پلان بعدی رییس تالار نظرت چیه شاید زنی رابطه ای داشت تونستیم 💩 توش منم پایه ام بریم 

دختری از جنس دریا 

ای بابا بیخیال بیا بریم پلان بعدی رییس تالار نظرت چیه شاید زنی رابطه ای داشت تونستیم 💩 توش منم پایه ...

رییس تالار اگه به دورغ بگه مجردم. پایه ام😂

بعدش بع زنش گفتم به شوهرت نگو من اینارو بهت گفتم اون گفت چرا نگم بهش ؟ ما هیچ چیز پنهانی بینمون نیست هرچی بشه به هم میگیم

حالا اون حق داشت بهم پیام داد؟ کارش خیانت بوده؟

مردها همه     پدرسوخته ان   دیده  شما فالو کردی   لایکش میکنی استیکر میزاری  فک کرده  خوشت اومده ازش اره  کارش خیانته   جرا بکه  مجردم  این کافی  نی  در نظر شما   خب منطور داره  دیگه   جرا  پیگیر شدی       از  زنش سوال کردی  الان  میکه  پس   نظر  داری  روش ک     پرسیدی ازش

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
حالا اون حق داشت بهم پیام داد؟ کارش خیانت بوده؟

والا خواهر ده تا پیج عوض کردی با پیجای مختلف بنده خدا رو لایک کردی

منم باشم میگفتم نکنه شیفته منه😂😂🤦🏻‍♀️

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

احساس میکنم جای شخصیتها رو عوض کردی چون هرچی بهت بدوبیراه میگن عین خیالت نیس نکنه خودت اون خانومی ...

شوهر من اصلا شغلش چیز دیگه اس چرا تهمت میزنین