2777
2789

بچه ها من موهام پر پشت و بلنده‌. تو حموم حساااابی بهش ماسک خوب و معتبر میزنم و میزارم ۵ دقیقه بمونه. بعدش از حموم اومدم آبشو میگیرم و ی دور ماسک بعد از حمام میزنم، بعد سشوار میکشم (چون پروتئین بوتاکس کردم و حتما باید سشوار بکشم) بعدش ی دور دیگه دوباره همون ماسک بعد از حمام رو میزنم. بعد یکم فاصله روغن ارگان پنتن میزنم ب قسمت هایی ک هایلایت داره و دکلره شده. ولی بازم تا دوروز بعد از حموم خییییلی زشته موهام. اصن انگار ن انگار پروتئین بوتاکس کردم‌. ۷ میلیون هزینه کردم، ارایشگر ازم پرسید میخوای صافیش نچرال باشه یا لخت شلاقی؟ من گفتم نچرال. ولی نچرالش واقعا دیگه خیلی نچراله!!! انگاز اصن کاری نکردم.... خیلی ناراحتم بچه هااا، توروخدا ی چیز بگین ک موهام خوب بشه. یه چیز بی دردسر بگین که ده ساعت وقتمو نگیره. مثلا بگین فلان روغن خیلی خوبه و .... درضمن مصرف روغن ارگان رو میخوام کم کنم چون حس میکنم فقط لطیف میکنه، خشکی رو اصلا برطرف نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نارگیل خوبه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

احتمالا پروتئین خوب براتون انجام نداده 

من خودم کراتین کارم دیگه فرق مواد خوب وبدو میدونم

پروتئین اگه اصلی بود 

اصلا نیازی به ای همه مراقبت نداشت فقط یه ماسک ساده 

الهی وربی من لی غیرک... خدایا مگه من جز تو کیو دارم...؟ 

من از پیج اویل گرین برای دخترم یک روغن ۱۸ گیاه گرفتم عالیهه رو مو نم دار میزنم بعد اصلا چرب نیست و موهاش نرم میشه 

روغن بادوم تلخ خوبه امتحان کردم اونم رو مو نم دار کافیه چند قطره کف دستت بریزی و بعد بکشی رو ساقه موهات 

فعلا امضا ندارم

ببین اگه موهات خرابه و سالم نیست که هیچی ولی اگر سالمه ولی خشک و بد حالته و وز طور میمونه من ماسک موی هلث نوشن میزنم به موهام عالی شده موهام منم میخواستم پروتیین تراپی کنم ولی آرایشگر گفت هر سری باید ماسک مو و سشوار بکشی گفتم خب چه کاریه همین کار رو بدون پروتیین تراپی بکنم ببینم موهام چی میشه خیلی جواب بود این ماسک تازه فکر کنم تاریخش هم گذشته بود آخه خیلی وقت بود زن داداشم بهم داده بود استفاده نمی‌کردم مقاومت ذهنی داشتم از محصولات شرکت های این مدلی ولی استفاده کردم دیدم نه واقعا خوبه 

البته موهای من دکلره نداره فقط رنگه ، ولی خیلی وز وزی میموند و روی هوا بود من پریروز این ماسک رو زدم موهامو سشوار کشیدم هنوز صافه صافه دلم نمیاد ببندمش حتی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیز خود ماسک مو به خاطر موادی که داره به مرور باعث خشکی مو میشه وقتی استفاده میکنی فکر میکنی موهات چقدر نرم شده اما وقتی یه سری نمیزنی موهات مثل چوب میشه و اصلا خوب نیست چون من قبل اینو تجربه کردم و بعد از کلی تحقیق و پرستو فهمیدم خود ماسک مو باعث خشکی مو میشه دیگه نزدم و فقط و فقط از روغن نارگیل استفاده میکنم به این شکل که از حمام میام )تو حمام فقط شامپو ) موهام به 3 دسته تقسیم میدم روی هر قسمت 2 تا پیس روغن نارگیل به دستم میزنم و بعد به موم. بعد با باد ملایم سشوار سشوار میکنم با اینکه موهام فر ولی تقریبا صاف میشه من از این خیلی نتیجه دیدم و به شدت موهام خوش حالت و نرم می‌کنه 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

قبل حموم حسابی زیاد روغن نارگیل بزن یا ترکیب نارگیل و بادام در حدی ک موهات قشنگ چرب بشه حداقل نیک سا ...

اخه بعد روش شامپو میزنم همش میره که 

اگه نره هم حس میکنم لابد خوب تمیز نشده