بچه ها من موهام پر پشت و بلنده. تو حموم حساااابی بهش ماسک خوب و معتبر میزنم و میزارم ۵ دقیقه بمونه. بعدش از حموم اومدم آبشو میگیرم و ی دور ماسک بعد از حمام میزنم، بعد سشوار میکشم (چون پروتئین بوتاکس کردم و حتما باید سشوار بکشم) بعدش ی دور دیگه دوباره همون ماسک بعد از حمام رو میزنم. بعد یکم فاصله روغن ارگان پنتن میزنم ب قسمت هایی ک هایلایت داره و دکلره شده. ولی بازم تا دوروز بعد از حموم خییییلی زشته موهام. اصن انگار ن انگار پروتئین بوتاکس کردم. ۷ میلیون هزینه کردم، ارایشگر ازم پرسید میخوای صافیش نچرال باشه یا لخت شلاقی؟ من گفتم نچرال. ولی نچرالش واقعا دیگه خیلی نچراله!!! انگاز اصن کاری نکردم.... خیلی ناراحتم بچه هااا، توروخدا ی چیز بگین ک موهام خوب بشه. یه چیز بی دردسر بگین که ده ساعت وقتمو نگیره. مثلا بگین فلان روغن خیلی خوبه و .... درضمن مصرف روغن ارگان رو میخوام کم کنم چون حس میکنم فقط لطیف میکنه، خشکی رو اصلا برطرف نمیکنه
بنظرم جای معتبر پروتویینه میکردی من رفتم یجا هیچکدوم از مراقبتارو هم نمیکنم حتی خیلی وقتا سشوارم نمیکشم ولی خیییلی نرم شد من موهام جوری خشک بود که انگار به نمد دست میزدی
عزیز خود ماسک مو به خاطر موادی که داره به مرور باعث خشکی مو میشه وقتی استفاده میکنی فکر میکنی موهات ...
روغن نارگیل که جامده، چطور اسپری میکنی؟, برای من این اصلا جواب نبود، الان اینجا بعضیا روتین هاشون رو قبلاً به من گفتن، میگفتن چند ساله استفاده میکنم و خوبه، الان گیج شدم، خودم موهام وزه و فر و از روغن نارگیل و بادام استفاده میکنم ولی اونطور که دوست دارم فرشون قشنگ نمیشه و خوب نیست
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
اره عزیزم خیلی خوب شد موهام مثل ابریشم شده من الان چند سال دیگه ماسک مو استفاده نمیکنم و فقط از روغن نارگیل استفاده میکنم و موهام هم هر چند ماه یکبار کوتاه میکنم پاینش مثلا در حد 3 یا 4 سانت
سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم
روغن نارگیل که جامده، چطور اسپری میکنی؟, برای من این اصلا جواب نبود، الان اینجا بعضیا روتین هاشون رو ...
نه روغن نارگیل تو محیط بیرون مایع میشه تو هوای سرد منجمد میشه من قشنگ ریختم تو این ظرف که اسپری هستن رو موهای خیس یا مرطوب میزنم بغد با باد ملایم سشوار خشک میکنم اینطوری موهای چربم نمیشه و روغن به واسطه باد ملایم سشوار جذب مو میشه
سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم
6 تومن هم کم پولی نیستبهش بگو قسمت دکلره رو مجدد براتون پروتئین انجام بده بگو راضی نبودمقسمت دکلره م ...
میشه مویی ک ی بار پروتئین شده رو با فاصله چند ماه دوباره پروتئین کرد؟؟ من شنیدم انگار خوب نیست.... اگه بشه ک خوبه. بعد ب نظرتون معمولا قبول میکنن ک ی تیکه رو مجددا کار روش انجام بدن؟ میگم شاید برا اینکه پول بیشتری بگیرن قبول نکنن.
اره عزیزم خیلی خوب شد موهام مثل ابریشم شده من الان چند سال دیگه ماسک مو استفاده نمیکنم و فقط از روغن ...
من رفتم روغن نارگیل و فعلا ی بار امتحان کردم. فعلا با یکبار زدن ک تغییر خاصی نکرد ولی در کل دوسش داشتم و حس میکنم شاید ب مرور زمان اثر خودشو بزاره
ولی به نظرم خیلی بهتر از این ماسک موهایی هست که میزنیم و دقیقا کار همونارو انجام میده.... نمیدونم چرا این همه سال این همه پول بابت این ماسکا دادیم و وقتی با این روغنا راحت میتونستیم ب موهامون رطوبت و حالت بدیم 🦦