2777
2789

خیلی زیاد میشه هزینش 

دندونی از ۱۷تومن ب بالاس

حدودا سه چهارماهم طول میکشه همون یدونه دندون

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

خیلی زیاد میشه هزینش دندونی از ۱۷تومن ب بالاسحدودا سه چهارماهم طول میکشه همون یدونه دندون

پس چیکار کنم😞😓

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونه ای ۲۷ جنس کره ای و خوبشارزون تر هم هست مثل المانی یا سویدی البته

عزیزم چقدر زمان میبره یه دونه دندون واینکه درد هم داره یا قابل تحمله

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 
عزیزم چقدر زمان میبره یه دونه دندون واینکه درد هم داره یا قابل تحمله

من الان چهارتا کاشتم از برج دو تا حالا هنوز روکششون رو نذاشته میگه بابد اون پایه ها محکم جوش بخورن  قراره اول پاییز برم دوبازه

اگه با هم بخوای بزاری که خیلی درد دارن با ابن که بی حسی زبادی زدن ولی بازم درد داشتم خوب جراحی میکنن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
نمیدونم بخدا من فقط یادمه میگفت این از اونا لهتره. شوهرم عکسشو گرفت دقیقا با قیمت ولی خودم یادم رفت

ممنون.

برای منم دکتر کره‌ای میخواد استفاده کنه، قیمت ۱۸ تومن رو داده، اما از کدوم مارک رو نمیدونم، میترسم ارزون باشه و دوام کمی داشته باشه

ممنون.برای منم دکتر کره‌ای میخواد استفاده کنه، قیمت ۱۸ تومن رو داده، اما از کدوم مارک رو نمیدونم، می ...

عزیزم میشه مارک ایمپلنتی که میخواد براتون کار کنه را بگید اگه میدونید (همین که گفته 18)

نمیدونم بخدا من فقط یادمه میگفت این از اونا لهتره. شوهرم عکسشو گرفت دقیقا با قیمت ولی خودم یادم رفت

عزیزم شما که امسال ایمپلنت کردید میشه اسم مارک و هزینه ای که دادید برای ایمپلنت را بگید.پودر استخوان هم استفاده کرده براتون؟با پودر 27 یا بدون اون؟