2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس از مسئولیت و مرد نبودن

سهل بودن رسیدن به دختر با دوست بازی 

سخت گیری ها و چشم و هم چشمی های بچگانه یک دختر

کمالگرا بودن و میخوان همه چیز بی نقص باشه که نشده چون الان کسایی که ۵۰ الی ۶۰ سال شدن یک سری چیزا بدست آوردن یک جوون سن پایین چطور بدست بیاره ، دختر خانم نباید پر توقع باشه نباید هم ساده و بیخیال باشه حضرت علی علیه‌السلام میفرمایند جاهل را میبینی که یا افراط میکند یا تفریط، باید حد وسط رو توی  مدیریت امور زندگی در دستور کار داشت. نه سخت گیری مهریه نه سخت گیری مراسمات و چشم و هم چشمی ها خواهش میکنم اگه کسی این رو میبینه و مجرده و چشم و هم چشمی پ حسادت داره خواهش میکنم به فکر از بین بردن این حس بد باشید چون توی زندگی هم زهرمار خودتون میکنید هم زهرمار شوهرتون...

پسر هم باید آقا و نجیب باشه، با خدا باشه ایمان داشته باشه مقید باشه اهل دود و دم نباشه رفیق باز نباشه، شاید یک پسری کار خوبی نداشته باشه ولی اینکه کار کن باشه و تنبل نباشه میتونه گزینه خوبی باشه هنوز جا هست که ردش نکنیم.

میدونید به نظرم زندگی که دختر و پسر باهم شروع کنن و توش کسری باشه خیلی سخته ولی چاشنی عشق و تلاش اون زندگی  ثمره میده  سختی هایی که باهم بسازن شیرینه حتی توی دعوا آدم دلش نمیاد بزنه بشکنه ، میوه زندگی که با تلاش زوجین باشه میشه محبتی که عمیقه شاید مثل سال های اول ابراز محبت کم باشه ولی عمقش خیلی زیاد تر شده.. خانم اینقدر پختگی و لارج باشه که کمبود هاشو به اسم زنی که خرج نداره ارج نداره قایم نکنه بلکه به اندازه خرج کنه غیر لازم رو هم پس انداز کنه. اتفاقا آقایون زنان که حساب کتاب مالی بلدن و گاهی هم مراعات میکنن رو دوست دارن... ولی منظورم مراعاته نه هیچی نخواستن و هیچی خرح نکردن. از اون طرفم هر روز پاساژ بودن و.. حد وسط بهترین راه و رسمه

از نظر عاطفی و ... هم باید دغدغه هم رو داشته باشن حتی مشاورین توصیه میکنن زن و مرد بشینن باهم سر مسائلی که دوست دارن یا دوست ندارن به توافق برسن.  معتقد باشن زندگی عین یک گله مراقبت میخواد نباید از انتقاد ناراحت شد نباید با دعوا و لحن تند و کتک کاری بکشه.... زن و مرد توی رقابت نیستن که حرف خودشونو به کرسی بنشونن

متاهل هایی که چندین ساله زندگی کردن پا پوست و گوشت و استخون درک میکنن چی میگم.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅