2777
2789

بچه هاتونو ثبت نام میکنید؟من اول رفتم اسمشو نوشتم ولی الان نمیخوام ببرمش  به چند دلیل 

اول اینکه حدود ۱۰ تومنی مدرسه دولتی در ر میاد 

بعد میگن امسال تعداد روزهای مجازی از پارسال بیشتره

و اینکه خیلی ویروس می‌گیرند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال خواهرم،خواهرزادمو غیرانتفاعی فرستاد شهریه اش ۱۰ تومان بود الان شده ۱۵ 

درسته خیلی از روزا رو مجازی بودن 

ولی من خودمم بچه داشته باشم میفرستمش چون باید یه پیش زمینه ای به نظرم از مدرسه داشته باشه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

دختر من رفته بنظرم برن بهتره هم با بازی سر کلاس نشستن رو یاد میگیرن و اگه نرن پیش از بقیه کلاس اولی ها عقب میمونن هم سال اول زیاد مریض میشن از سال های بعد بدنشون عادت میکنه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

مگه مدرسه دولتی هم پیش دبستانی ثبت نام میکنن ؟منم غیر دولتی نوشتمش 18تومن .نگران ویروس و بیماری نباش به هرحال. امسال نه سال دیگه باید بره مدرسه اونوقت میخوای چیکار کنی ؟بچه نیاز داره که وارد اجتماع بشه .آشنا بشه با محیط درس و مدرسه و دوست پیدا کنه .هرچند که داخل خونه آموزش بدی بازم نیازه بچه وارد محیط مدرسه بشه

منم امسال شرایطمون اوکی نبود نمی‌خواستم بزارم و میدونستم خیلی اشتباه میکنم بچه کلاس اول اذیت میشه با محیط هیچ آشنایی نداره عذاب وجدان گرفتم،جای مناسب پیدا کردم نوشتمش،

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
آخه اون دخترم رفت پیش دبستانی چند تا شعر. حفظ کرد خیلی چیز خاصی یادش ندادن

یهو میبینی پیش دبستانی از سال بعد اجبار می‌کنن 

میخوای چکار کنی 

اونوقت یکسال عقب میمونه 

...

سلام عزیزم می تونی نفرستی.خودت یه دوره کتاب بگیر باهاش کار کن.خانواده ای می شناسم که هیچکدوم بچه هاشونو نمی فرستن پیش دبستانی و خودشون کار می کنن.همون بچه ها دانش آموزم بودن و عالی