2777
2789
عنوان

سیزده بدر های که حسابی بهتون خوش گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 33 پست
امسال رو نمیدونم.من گفتم اگه گوسفند میکشید میام.خوب بیست نفر میشیم که میریم باغ.عموها و عمه ها و.... ...

نوش جون عزیزم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال نامزد بودم با خانواده شوهر اصلا خوش،نگذشت ولی هرسال باغ خودمون میرفتیم عالی بود

امسال به شوهرجان بگو پارسال رفتیم باغ تون.امساال باید بیای سمت باغ ما

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
همه خاطرات 13 بدرم برا مجردیمه از وقتی ازدواج کردم 13 بدر نرفتم

واااااا چررررررااااااا؟؟؟

امسال به شوهرجان بگو پارسال رفتیم باغ تون.امساال باید بیای سمت باغ ما

امسال شوهر جون شیفت شهر ما با شهر مامانم ۱۵ساعت راهه گلم بنابرین خونه میمونم😭😭😭

هعیییی😶

خاله هام دایی هام باباجون مامان جونم و مامانم اینا و ............ همه میان کردان باغ ما-----واقعا خوش میگذره از وقتی ازدواج کردم خیلی سیزده بدر ها خوش میگذره مجرد بودم خیلی خوب نبود

بچه ها هر کاری میکنیدوهر جایی میرید تو رو خدا یه پلاستیک زباله با خودتون ببرید.واقعا حالم بهم میخوره از کثافت کاری و بی مسولیتی بعضیها

تا کی میخواییم این فرهنگ رو یاد بگیریم که محیط زیست مال همه هس. همه میخ ان استفاده کنن.جان من حداقل از خونواده ها و بچه های خودتون شروع کنید.همش ما میگیم بقیه انجام نمیدن پس منم به من چه.....نه شما از خودت و بچه هات شروع کن.بچههات میشن نسل اینده

داشتم پیامارو میخوندم و تعجب ب اینکه الان چ ربطی ب سیزده بدر داریم 

یهو چشم خورد ب تاریخ 💔🥺

خدایا اون تاریخ بچم پیشم بود 

از دلتنگی مریض شدم دیگه

هرکی پیاممو میخونه از ته دل دعامون کنه 

بزارن من بچمو ببینم سه ساله ندیدمش حالم خرابه