2777
2789

بچه بیاایید در مورد سیزده بدر هایی که بهتون خوش گذشته بگید و کجا رفتید چه خوردید با کی بودید

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم پارسال رفتیم باغ آقا جون .جاتون خالی یه گوسفند کشتیم و گوشت کبابی خوردیم رو اتیش

رفتیم شهریار با شیرین و سپیده و خالم و بابام و مامانم و مامانبزرگم

شکوفه ها درومده بودن

صبحشم جودی ابوت داد

ولی کلا سیزده بدر چون اتمام تعطیلاته خیلی حال نمیده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
من خودم پارسال رفتیم باغ آقا جون .جاتون خالی یه گوسفند کشتیم و گوشت کبابی خوردیم رو اتیش

ماااااادرررررر

امسالم میکشید؟ بیام؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
رفتیم شهریار با شیرین و سپیده و خالم و بابام و مامانم و مامانبزرگم شکوفه ها درومده بودن صبحشم جودی ...

اره اینو موافقم.تا ظهرش خوبه.بعدظهرش مثل غروب جمعه ها می مونه.خخخخخ

با خانواده شوهرم نباشه هرجا باشم خوش مبگذره 

چون خيلي خشكن همه شون تو قيافه 

متاسفانه امسال باهاشون ميرم بخاطر شوهرم 

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

ما مییریم باغ خودمون . جوجه و چنجه و آش رشته. آجیل و تخمه و میوه میخورییم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

من همه سیزده بدرام موند تو دوران بچگیم از خیلی خیلی سال پیش نه بهم خوش گذشته نه تنایلی به رفتن دارم 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
ماااااادرررررر امسالم میکشید؟ بیام؟

امسال رو نمیدونم.من گفتم اگه گوسفند میکشید میام.خوب بیست نفر میشیم که میریم باغ.عموها و عمه ها و....هستن.

گوسفند زنده میشه 500تومن.نفری بیست و پنج میشه.

انگار رفتی یه بار رستوران غذا خوردی.واقعا می ارزه.خیلی میچسبه.و چیزیعجیب و لاکچری نیس